«Πράσινο φως» για την εισαγωγή των μετοχών της Entersoft στο ΧΑ

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων για την εισαγωγή των μετόχων στην Κυρία Αγορά και την διαγραφή από την ΕΝ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών  αφού διαπίστωσε την καταρχήν εκπλήρση των σχετικών προϋποθέσεων εισαγωγής, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Κύρια Αγορά του ΧΑ του συνόλου των 5.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Entersoft. 

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων για την εισαγωγή των μετόχων στην Κυρία Αγορά και την διαγραφή από την ΕΝ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ), κατά τη συνεδρίαση της 18/2/2020, αφού διαπίστωσε την καταρχήν συνδρομή των σχετικών προϋποθέσεων εισαγωγής, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη Κύρια Αγορά του ΧΑ του συνόλου των 5.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, υπό την αίρεση της έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου Εισαγωγής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, της επιτυχούς ολοκλήρωσης της Δημόσιας Προσφοράς των νέων μετοχών σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα θα γνωστοποιηθούν από την εταιρεία και της επίτευξης επαρκούς διασποράς των μετοχών, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του ΧΑ.

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων για την εισαγωγή των μετόχων στην Κυρία Αγορά και την διαγράφη από την ΕΝ.Α. θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Entersoft στην τελική ευθεία για εισαγωγή στην κύρια αγορά του ΧΑ

Η δημόσια προσφορά για την αύξηση κεφαλαίου της Entersoft λήγει σήμερα, ενώ αύριο ανακοινώνεται η τιμή διάθεσης. Είναι η πρώτη εισαγωγή μετοχής στην κύρια αγορά του ΧΑ από το καλοκαίρι του 2014.