Φώτο: Shutterstock

Ποσοστό 9,76% στη Folli Follie κατέχει η JP Morgan

Αλλαγές στην μετοχική σύνθεση τριών εταιρειών περιλαμβάνει η νέα λίστα του ΧΑ. Οι αλλαγές αφορούν τις εταιρείες Folli Follie, Entersoft και Newsphone Hellas.

Στο 9,76% ανήλθε το το ποσοστό της JP Morgan στη Folli Follie και της FMR LLC περιορίστηκε κάτω του 5%. Και οι δύο συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου. Αλλαγές στην μετοχική σύνθεση άλλων δύο εταιρειών περιλαμβάνει η νέα λίστα του ΧΑ.

Ειδικότερα, στην Entersoft η συμμετοχή της Αικατερίνης Παπαχριστοπούλου διαμορφώθηκε στο 4,59% στις 23/9. Στη Newsphone Hellas τέλος η συμμετοχή της Ανκοσταρ Ελλάς ανήλθε στο 76,46% στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Entersoft στην τελική ευθεία για εισαγωγή στην κύρια αγορά του ΧΑ

Η δημόσια προσφορά για την αύξηση κεφαλαίου της Entersoft λήγει σήμερα, ενώ αύριο ανακοινώνεται η τιμή διάθεσης. Είναι η πρώτη εισαγωγή μετοχής στην κύρια αγορά του ΧΑ από το καλοκαίρι του 2014.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Entersoft: Αύξηση στα έσοδα και υπερδιπλασιασμός κερδών στο 9μηνο

Η άνοδος προέρχεται τόσο από την καλή επίδοση της μητρικής όσο και από τις εξαιρετικές επιδόσεις της θυγατρικής Retail Link στην Ελλάδα και όλων των θυγατρικών του εξωτερικού και κυρίως της Ρουμανίας.