ΓΔ: 788.46 -0.37% Τζίρος: 51.14 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

FOLLI-FOLLIE

Συμφωνία FF Group και Ομίλου Bestseller για δώδεκα νέα καταστήματα

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου FF Group, Γεώργιος Σάμιος, δήλωσε: «Μαζί θα αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων για το brand στην Ελλάδα, ενώ τα σχέδιά μας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό το πλαίσιο».
folli follie, kosmima
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο αρχείο η υπόθεση εμπλοκής τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Folli-Follie

Ανοίγει ωστόσο μία νέα έρευνα, με ελεγχόμενο τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, καθώς και στελέχη της Folli Follie, για το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους τους του αδικήματος της εμπορίας επιρροής.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ν. Σάκκου της Folli Follie

Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ψηφιακό άλμα της ACS και μια οφειλόμενη εξήγηση για το Frontier

Η τιμολόγηση της τιτλοποίησης της Εθνικής, η ψηφιακή μέθοδος για να μην παραδίδονται δέματα στο σπίτι, το σκάφος και τα κρασιά που πλήρωνε η Folli Follie και οι νέες αποκαλύψεις του Γκ. Γκρέγκο.
folli follie, kosmima
ΑΓΟΡΕΣ

Πόρισμα για Folli Follie: Οι «φιλικοί» ελεγκτές και τα 80.000 ευρώ

Επιχείρηση άσκησης επιρροής στην Επ. Κεφαλαιαγοράς σκιαγραφούν τα e-mail που έφερε στο φως η PWC. Οι ελεγκτές έγιναν «φιλικοί» και το μήνυμα προς την εταιρεία ήταν «Βοηθήστε μας, να σας βοηθήσουμε». Τι γράφει το πόρισμα για τα 80.000 ευρώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο e-mail από την έρευνα στην Folli Follie με αναφορά στο μέγαρο Μαξίμου

Η PwC κάνει χρήση μηνύματος, με ημερομηνία 9 Μαΐου 2018, στο οποίο γίνεται αναφορά στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού το οποίο έχει δώσει οδηγία ώστε να βοηθηθεί η FFG έναντι των ελέγχων της Επ. Κεφαλαιαγοράς.