ΓΔ: 873.1 -1.54% Τζίρος: 95.53 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

FOLLI-FOLLIE

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ν. Σάκκου της Folli Follie

Αλέξανδρος Φλαμπουράρης, Αλέξης Χαρίτσης και Σταύρος Αραχωβίτης, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του στελέχους της Folli Follie και κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το ψηφιακό άλμα της ACS και μια οφειλόμενη εξήγηση για το Frontier

Η τιμολόγηση της τιτλοποίησης της Εθνικής, η ψηφιακή μέθοδος για να μην παραδίδονται δέματα στο σπίτι, το σκάφος και τα κρασιά που πλήρωνε η Folli Follie και οι νέες αποκαλύψεις του Γκ. Γκρέγκο.
folli follie, kosmima
ΑΓΟΡΕΣ

Πόρισμα για Folli Follie: Οι «φιλικοί» ελεγκτές και τα 80.000 ευρώ

Επιχείρηση άσκησης επιρροής στην Επ. Κεφαλαιαγοράς σκιαγραφούν τα e-mail που έφερε στο φως η PWC. Οι ελεγκτές έγιναν «φιλικοί» και το μήνυμα προς την εταιρεία ήταν «Βοηθήστε μας, να σας βοηθήσουμε». Τι γράφει το πόρισμα για τα 80.000 ευρώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο e-mail από την έρευνα στην Folli Follie με αναφορά στο μέγαρο Μαξίμου

Η PwC κάνει χρήση μηνύματος, με ημερομηνία 9 Μαΐου 2018, στο οποίο γίνεται αναφορά στο γραφείο του τότε πρωθυπουργού το οποίο έχει δώσει οδηγία ώστε να βοηθηθεί η FFG έναντι των ελέγχων της Επ. Κεφαλαιαγοράς.
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Η επόμενη ημέρα του ΧΑ, η «αργή» Επ. Κεφαλαιαγοράς και η διάσωση των ΕΛΤΑ

Το «μάζεμα» μετοχών στην Αθήνα, η ψυχραιμία στη Νέα Υόρκη, οι αποκαλύψεις για τις καθυστερήσεις της Κεφαλαιαγοράς στις έρευνες για την Folli Follie, η «ένεση» 180 εκατ. ευρώ στα ΕΛΤΑ και τα καράβια της Τεχνικής Ολυμπιακής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στοιχεία για εμπλοκή στελεχών ΣΥΡΙΖΑ στο σκάνδαλο της Folli Follie

Μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας υπαλλήλου της εισηγμένης με τον Τζ. Κουτσολιούτσο αναφέρονται σε «πολιτικούς υποστηρικτές», δύο υπουργούς και δύο τότε βουλευτές. Το υλικό από τον έλεγχο της PWC εξετάζεται από την ανακρίτρια.