ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βαρθολομαίος.

Παγκρήτια Τράπεζα: Σε τροχιά ανόδου η ναυτιλιακή χρηματοδότηση

Η τράπεζα έχει καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, με ταυτόχρονη αύξηση των καταθέσεων και των παράλληλων εργασιών.

Δυναμική αρχή έχει κάνει η Παγκρήτια Τράπεζα στο χώρο της Ναυτιλιακής Χρηματοδότησης. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Παγκρήτια έχει καταφέρει να δημιουργήσει σημαντικό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, με ταυτόχρονη αύξηση των καταθέσεων και των παράλληλων εργασιών, καλύπτοντας καθημερινές ανάγκες του ναυτιλιακού πελατολογίου με ανταγωνιστικές υπηρεσίες και τιμολογήσεις.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η αρχή έγινε πριν από έναν χρόνο, όταν η Τράπεζα, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στην Ναυτιλιακή Χρηματοδότηση, δημιουργώντας τη Διεύθυνση Ναυτιλίας. Από την πρώτη στιγμή, έθεσε στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την κάλυψη των εξειδικευμένων επιχειρησιακών αναγκών των ναυτιλιακών εταιρειών και εξατομικευμένα προϊόντα, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. ‘Ηδη η Τράπεζα έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη της αγοράς, διανύοντας τα πρώτα μέτρα μιας πορείας που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό της, την ικανοποίηση των πελατών.

Η Παγκρήτια κατάφερε να δημιουργήσει ένα σημαντικό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, αποτελούμενο από μικρούς, μεσαίους αλλά και μεγάλους ναυτιλιακούς οίκους, με ποιοτικό και νεαρό σε ηλικία ενυπόθηκο στόλο.

Η Παγκρήτια Τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στη συνετή και προσεχτική ανάπτυξη τόσο του δανειακού χαρτοφυλακίου όσο και των παράλληλων εργασιών με περαιτέρω ανάπτυξη όλων των υπηρεσιών  και υιοθέτηση συνεχώς καλύτερων πρακτικών της αγοράς.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Pagkritia Trapeza
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Παγκρήτια Τράπεζα δημιουργεί νέα Διεύθυνση Ναυτιλιακής Τραπεζικής

Επικεφαλής της Διεύθυνσης αναλαμβάνει ο Κων. Οικονόμου, έμπειρο στέλεχος της ναυτιλιακής τραπεζικής με μακροχρόνια επιτυχημένη σταδιοδρομία σε θέσεις ευθύνης μεγάλων τραπεζικών ιδρυμάτων.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παγκρήτια Τράπεζα: Πρώτη παρουσία στα «Ποσειδώνια» με δυναμικό στίγμα

Όπως υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Α. Βαρθολομαίος η Παγκρήτια ενισχύει την ναυτιλία, προσφέροντας λύσεις και προϊόντα απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ναυτιλιακών εταιρειών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurobank: Στη δεύτερη θέση των χρηματοδοτήσεων της ναυτιλίας το 2023

Σύμφωνα με την μελέτη της Petrofin Research η Eurobank κατέχει το μεγαλύτερο ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο μεταξύ των ελληνικών τραπεζών. Μειώθηκε κατά 2% η τραπεζική χρηματοδότηση πλοίων για την ελληνική ναυτιλία το 2023.
businessdaily-Pagkritia-Vartholomeos-Antonis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παγκρήτια: Στα 90,8 εκατ. τα κέρδη προ φόρων, 65% πάνω οι καταθέσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας, κ. Αντώνης Μ. Βαρθολομαίος σημείωσε: «Η σημαντική κερδοφορία που καταγράψαμε για το 2023 αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση των στρατηγικών επιλογών και του σχεδιασμού μας».