ΓΔ: 1422.32 1.30% Τζίρος: 88.50 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: DECA

Deca Investments: Απόκτηση μειοψηφικού μεριδίου στην Odyssey Consultans

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση οι ιδρυτές της Odyssey Consultants Limited, Ελευθέριος Αντωνιάδης και Χρίστος Ονουφρίου θα διατηρήσουν πλειοψηφική συμμετοχή.

Την απόκτηση μειοψηφικού πακέτου μετοχών στην εταιρεία Odyssey Consultants Limited δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή της, η DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, αποκλειστικός διαχειριστής του Diorama Investments II RAIF, S.C.A.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ιδρυτές της Odyssey Consultants Limited, Ελευθέριος Αντωνιάδης και Χρίστος Ονουφρίου θα διατηρήσουν πλειοψηφική συμμετοχή και θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία.

H Odyssey παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα ασφάλειας πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνου, σε οργανισμούς ανεξαρτήτως μεγέθους, πολυπλοκότητας και τομέα δραστηριότητας. Η εταιρεία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, έχοντας στο επίκεντρο της, την εσωτερικά αναπτυγμένη και διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα λογισμικού ClearSkies. Έχει ήδη εδραιώσει μια ισχυρή θέση στην κυπριακή και ελληνική αγορά εξυπηρετώντας συστημικούς οργανισμούς σε όλους το τομείς της οικονομίας, ενώ στοχεύει στην επέκταση της σε άλλες χώρες. Πέρα από τις κύριες αγορές της Κύπρου και της Ελλάδας, από το 2021 η Odyssey διατηρεί γραφεία στην Σαουδική Αραβία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η συνεργασία στοχεύει στη σημαντική ανάπτυξη της Odyssey μέσω της επέκτασης των εργασιών της τόσο στις υφιστάμενες αλλά και σε νέες αγορές, γεγονός που συνάδει απόλυτα με τη στρατηγική του Diorama II, να πραγματοποιεί επενδύσεις σε κερδοφόρες, δυναμικές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις αλλά και της Odyssey, για συνέχιση της καινοτόμου πορείας και εδραίωσής της στην παγκόσμια αγορά».

To Diorama Investments II RAIF S.C.A. δημιουργήθηκε στο Λουξεμβούργο τον Απρίλιο του 2022 με σκοπό την αγορά πλειοψηφικών ή μεγάλων μειοψηφικών πακέτων μετοχών ελληνικών εταιριών μεσαίου μεγέθους. Οι επενδυτές είναι Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Κρατικά Επενδυτικά Ταμεία, ελληνικοί και διεθνείς θεσμικοί επενδυτές και διακεκριμένοι Έλληνες επιχειρηματίες. Η διοίκησή του ασκείται από την DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ η οποία αδειοδοτήθηκε και ελέγχεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με 213 εκ. ευρώ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση κεφαλαίων της Deca Investments

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος είναι να διαμορφωθεί ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων το οποίο θα δημιουργήσει υψηλές αποδόσεις στους επενδυτές αλλά παράλληλα θα βοηθήσει την ανάπτυξη σημαντικών Ελληνικών εταιρειών.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Deca Investments: Άντλησε 158 εκατ. στον πρώτο κύκλο του Diorama II

Το νέο fund θα επικεντρωθεί στην ελληνική αγορά επενδύοντας σε επιχειρήσεις με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η DECA αναμένει ότι μετά από την τελική περίοδο διάθεσης τα κεφάλαια του Diorama II θα υπερβαίνουν τα 200 εκατ. ευρώ.