ΓΔ: 1449.39 0.17% Τζίρος: 10.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:52:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Νέα Chief Legal Officer στην Attica Bank η κα Άννα Γκόβα

H κα Άννα Γκόβα διαθέτει εμπειρία στον τραπεζικό χώρο από το 2007 έχοντας εργαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Παγκρήτια Τράπεζα σε τομείς χειρισμού δικαστικών υποθέσεων και εταιρικών συναλλαγών.

Τη θέση της Chief Legal Officer με ισχύ από 15.05.2024 αναλαμβάνει η κα Άννα Γκόβα όπως ανακοίνωσε η Attica Bank. Η κ. Γκόβα διαθέτει εμπειρία στον τραπεζικό χώρο από το 2007 έχοντας εργαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Παγκρήτια Τράπεζα σε τομείς χειρισμού δικαστικών υποθέσεων και εταιρικών συναλλαγών.

Η ανακοίνωση της τράπεζας

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι η κα Άννα Γκόβα αναλαμβάνει τη θέση της Chief Legal Officer με ισχύ από 15.05.2024.

Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα 

H κα Άννα Γκόβα εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της Τράπεζας, αναλαμβάνοντας τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Νομικών Υπηρεσιών (Chief Legal Officer).

Διαθέτει εμπειρία στον τραπεζικό χώρο από το 2007 έχοντας εργαστεί στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Παγκρήτια Τράπεζα σε τομείς χειρισμού δικαστικών υποθέσεων και εταιρικών συναλλαγών. Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής της Νομικής Σχολής Αθηνών και MA από το University College London.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Vrettou-Attica-Bank
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βρεττού: Πέμπτος πόλος από Attica και Παγκρήτια με ενεργητικό 10,2 δισ.

Σήμερα θα κατατεθεί η αξιολόγηση της DBRS, μέχρι το τέλος του μήνα οι αποφάσεις για συγχώνευση και στις αρχές του τέταρτου τριμήνου η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δήλωσε η CEO της Attica Bank στη γενική συνέλευση.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Bank: Επί της αρχής συμφωνία, παράταση έως 12/7 για οριστικοποίηση

Την επί της αρχής συμφωνία ΤΧΣ - Thrivest ανακοίνωσε η τράπεζα. Παράλληλα ζήτησε και έλαβε παράταση μέχρι τις 12 Ιουλίου από την Τράπεζα της Ελλάδος για την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου συμφωνίας.