ΓΔ: 1464.39 0.46% Τζίρος: 72.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Βιοκαρπέτ: Προχώρησε στη διαγραφή της θυγατρικής Υβριδικά Συστήματα ΚΩ

Aποφασίστηκε η οριστική λύση, λόγω περάτωσης της εκκαθάρισής της και κατά συνέπεια η ανωτέρω εταιρεία διαγράφηκε από το Μητρώο της Υπηρεσίας Γενικού Εμπορικού Μητρώου.

Διεγράφη από το Μητρώο της Υπηρεσίας Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ) η θυγατρική Υβριδικά Συστήματα ΚΩ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Βιοκαρπέτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας: 

Η εταιρεία Βιοκαρπέτ ανακοινώνει ότι την 17/06/2024 καταχωρήθηκε με ΚΑΚ 4228785 στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), ο τελικός ισολογισμός πέρατος εκκαθάρισης και το από 14/06/2024 Πρακτικό Γενικής Συνέλευσης έγκρισης αυτού, της Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας με την επωνυμία (υπό εκκαθάριση) Υβριδικά Συστήματα Κω Ι.Κ.Ε. και αριθμό ΓΕΜΗ 140782501000, δυνάμει του οποίου αποφασίστηκε η οριστική λύση, λόγω περάτωσης της εκκαθάρισής της.

Κατά συνέπεια η ανωτέρω εταιρεία διαγράφηκε από το Μητρώο της Υπηρεσίας Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μείωση του τζίρου 9,9% για τη Βιοκαρπέτ το α' εξάμηνο του 2023

H μείωση της κερδοφορίας όσο και του περιθωρίου κέρδους οφείλεται κυρίως στην υποχώρηση της τιμής του αλουμινίου και όχι στην μείωση των ποσοτήτων, η οποία επηρέασε τα αποτελέσματα της θυγατρικής ΕΞΑΛΚΟ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιοκαρπέτ: Αναστέλλει τη λειτουργία εργοστασίου στη Λάρισα λόγω πλημμύρας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας τις επόμενες μέρες θα γίνει η καταγραφή των ζημιών και θα αποζημιωθεί πλήρως από την ασφαλιστική κάλυψη. Αίτημα στο ΧΑ για προσωρινή αναστολή της μετοχής.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Υπερδιπλασιασμός κερδών 115% για τον όμιλο Βιοκαρπέτ στα 10,84 εκατ.

Αυτή η χρονιά ήταν ένα έτος ορόσημο για τον Όμιλο, αφού πέτυχε ιστορικά πολύ υψηλές επιδόσεις, παρά τις δυσμενείς συνθήκες στην οικονομία λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, των πληθωριστικών πιέσεων και της ενεργειακής κρίσης.