ΓΔ: 2309.1 1.50% Τζίρος: 365.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Βιοκαρπέτ: Έκτακτη Γ.Σ. για παροχή εγγύησης υπέρ της Exalco στις 31/10

Η Βιοκαρπέτ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 31 Οκτωβρίου, με μοναδικό θέμα την έγκριση παροχής εγγύησης υπέρ της θυγατρικής Exalco, ενισχύοντας το πλαίσιο στήριξης του ομίλου και την υλοποίηση των επιχειρηματικών του σχεδίων.

Η Βιοκαρπέτ ανακοίνωσε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2025, στις 11:00 το πρωί, με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Η διοίκηση της εταιρείας θα ζητήσει την έγκριση της γενικής συνέλευσης για τη χορήγηση εγγύησης υπέρ της θυγατρικής Exalco, στο πλαίσιο της στήριξης των επενδυτικών και αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της.

Όπως επισημαίνουν κύκλοι της εταιρείας, η απόφαση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική ενίσχυσης της συνεργασίας και της κεφαλαιακής ευρωστίας του ομίλου, με στόχο τη διεύρυνση της παρουσίας του στις διεθνείς αγορές και τη δημιουργία νέων αναπτυξιακών προοπτικών.

Η Βιοκαρπέτ, μέσα από την ενεργή στήριξη των θυγατρικών της, επιδιώκει να ενισχύσει τη συνολική επιχειρηματική της δυναμική και να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία για τους μετόχους της σε ένα απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχνητή νοημοσύνη οθόνη
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο: Υποτροφίες για εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων στο AI

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει υποτροφίες σε στελέχη μελών του για δύο online προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης σε συνεργασία με το IST College. Συνολικά 100 άτομα θα εκπαιδευτούν με στόχο πρακτικές δεξιότητες για άμεση επιχειρησιακή εφαρμογή.
Συνέντευξη για εργασία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο: Σεμινάριο για χρηματοδότηση επιχειρήσεων από Ελλάδα και Ευρώπη

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει υβριδικό σεμινάριο για χρηματοδοτικά εργαλεία, επιδοτήσεις και ευρωπαϊκά προγράμματα, με στόχο την ενίσχυση των επιχειρήσεων.