Φωτο: Shutterstock

Ο ΕΛΟΜΑΣ αποχαιρετά τον Δήμο Βερούκα της Bazaar

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Δήμου Βερούκα, ο οποίος πέθανε ξαφνικά το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 56 ετών, εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, ο Όμιλος ΕΛΟΜΑΣ.

Τη θλίψη του για την απώλεια του Δήμου Βερούκα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών, το περασμένο Σάββατο, εξέφρασε, με ανακοίνωσή του ο Όμιλος ΕΛΟΜΑΣ

Σε αυτήν, χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως έναν χαρισματικό επιχειρηματία, αεικίνητο συνεργάτη και ιδιαίτερα ευφυή άνθρωπο, ο οποίος πρωτοστάτησε στην εξέλιξη ενός αμιγώς ελληνικού ομίλου στον χώρο του λιανεμπορίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, ο πρόεδρος και τα μέλη της Διαχειριστικής Επιτροπής, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δήμου Βερούκα, στην οικογένεια, στους οικείους και στους συνεργάτες του.

Χαρισματικός επιχειρηματίας, αεικίνητος συνεργάτης, ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, ο Δήμος Βερούκας «έφυγε» απροσδόκητα από κοντά μας, αφήνοντας πίσω του την ανυπέρβλητη επιχειρηματική κληρονομιά του αλλά και την οικογένεια του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ φτωχότερη.

Ως πρόεδρος της BAZAAR, ο Δήμος Βερούκας πρωτοστάτησε στην εξέλιξη ενός αμιγώς ελληνικού ομίλου στο χώρο του λιανεμπορίου, ενός ανταγωνιστικού πόλου απέναντι στις μεγάλες αλυσίδες του εξωτερικού, που στήριξε την ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα καταναλωτή: του Ελληνικού Όμιλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ, του δικού μας ΕΛΟΜΑΣ.

Στο πρόσωπό του βλέπαμε την Ελλάδα της παραγωγικότητας και της δημιουργίας, την Ελλάδα που θέλουμε να μας εμπνέει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μοιράζει 3 εκατ. μπόνους στους εργαζομένους η ΑΒ Βασιλόπουλος

Επιβραβεύοντας τους εργαζομένους των σουπερ μάρκετ που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή για την εξυπηρέτηση των πολιτών στις δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η επιδημία του κορονοϊού, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διαθέσει ένα επιπλέον μπόνους στους 13.575 εργαζομένους της.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έκτακτη παροχή 1,8 εκατ. ευρώ από την LIDL Ελλάς στους εργαζομένους της

Το ποσό θα επιμερισθεί αναλογικά με τη μορφή διατακτικών σίτισης στους περισσότερους από 6000 εργαζομένους, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας.