ΓΔ: 802.6 1.29% Τζίρος: 72.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Ο όμιλος Βαφειά ανακοίνωσε την παράδοση ενός ακόμη πλοίου LPG

Την παράδοση του 31ου πλοίου που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία και θα εμπορεύεται στην σποτ αγορά της Άπω Ανατολής κυρίως φορτία βουτανίου, προπανίου και VCM ανακοίνωσε ο όμιλος Βαφειά.

Ο όμιλος Βαφειά ανακοίνωσε πως το Lpg ECO TEXIANA 5000 κυβικών μέτρων fully pressurized/VCM carrier παραδόθηκε από τα ναυπηγεία MURAKAMI της Ιαπωνίας και ονομάστηκε απ' τον πρέσβη της Iαπωνίας στην Έλλαδα την Αυτού Εξοχότης Yasuhiro Shimizu!

Το πλοίο φέρει σημαία Marshall Islands και έχει κλάση ΝΚ, θα εμπορεύεται στην σποτ αγορά της Άπω Ανατολής κυρίως με φορτία βουτανίου, προπανίου και VCM! Το πλοίο φέρει πολλά επιπλέον τεχνικά χαρακτηριστικά που το κάνουν πιο εμπορεύσιμο και ελκυστικό στις πετρελαϊκές εταιρίες και ειδικά η προσαρμογή του με τα κριτήρια της EXXON και της DOW chemical!

Μετά την νέα προσθήκη αυτή σε επιπέδου ομίλου, διαχειρίζεται 80 πλοία όλων των τύπων (υγραιεροφόρα, δεξαμενόπλοια αργού αλλά και καθαρών προϊόντων και φορτηγά πλοία).

O ομιλος κατασκευάζει άλλα δυο επιπλέον υγραιεροφόρα pressurized type και ice class (7,500 και 11,000 κυβικών μέτρων) στην Ιαπωνία σε άλλες γιάρδες όμως με παράδοση τον Αύγουστο του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021.   

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ