Φώτο: Shutterstock

Βιοκαρπέτ: Αναστολή μέχρι νεωτέρας της εμπορικής δραστηριότητας

Οι συνέπειες στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Την αναστολή της λειτουργίας της εμπορικής της δραστηριότητας ανακοίνωσε η Βιοκαρπέτ ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών στηρίζοντας όλες τις ενέργειες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι διακόπτει την λειτουργία της εμπορικής της δραστηριότητας, (πώληση ταπήτων, λευκών ειδών και λοιπών κλωστουφαντουργικών προιόντων), μέχρι νεωτέρας συμμορφούμενη πλήρως στις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών στηρίζοντας όλες τις ενέργειες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού  και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι συνέπειες δε στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EXALCO: Αναστολή των συμβάσεων εργασίας σε μέρος των εργαζομένων από 3 Απριλίου έως 15 Μαΐου

Η εταιρεία δηλώνει πως δεν μπορεί να εκτιμήσει προς το παρόν τις οικονομικές επιπτώσεις της παρούσας κατάστασης και θα περιμένει να ποσοτικοποιηθούν τα στοιχεία για να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.