Φώτο: Shutterstock

Βιοκαρπέτ: Αναστολή μέχρι νεωτέρας της εμπορικής δραστηριότητας

Οι συνέπειες στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας, αναφέρει η ανακοίνωση.

Την αναστολή της λειτουργίας της εμπορικής της δραστηριότητας ανακοίνωσε η Βιοκαρπέτ ακολουθώντας τις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών στηρίζοντας όλες τις ενέργειες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η εταιρεία ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι διακόπτει την λειτουργία της εμπορικής της δραστηριότητας, (πώληση ταπήτων, λευκών ειδών και λοιπών κλωστουφαντουργικών προιόντων), μέχρι νεωτέρας συμμορφούμενη πλήρως στις αποφάσεις της κυβέρνησης και των αρμόδιων αρχών στηρίζοντας όλες τις ενέργειες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού  και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι συνέπειες δε στη χρηματοοικονομική κατάσταση της εταιρείας δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν και θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BriQ: Διανομή μερίσματος ποσού 0,039 ευρώ ανά μετοχή 

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία» την Πέμπτη 2 Απριλίου 2020 (record date).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βελτίωση όλων των μεγεθών της Τρ. Πειραιώς και απόθεμα κεφαλαίου 2 δισ.

Τα καθαρά αποτελέσματα αυξήθηκαν στα 270 εκατ. ευρώ και η τράπεζα διατηρεί κεφάλαια που ξεπερνούν την ελάχιστη απαίτηση κατά 2 δισ. ευρώ. Διευκολύνσεις στους πελάτες εν μέσω κρίσης με σεβασμό πιστοδοτικών κριτηρίων.