ΓΔ: 1818.82 0.93% Τζίρος: 146.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φωτο: Metlen, η νέα επωνυμία του Ομίλου Μυτιληναίου.

Στη Metlen οικόπεδο 19 στρεμμάτων στον Βόλο που πούλησε η Unibios

H Μetlen, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο αγοραστής του οικοπέδου 19 στρεμμάτων στη ΒΙΠΕ Βόλου που πούλησε η Unibios. To οικόπεδο είναι όμορο στις εγκαταστάσεις της Metlen όπου αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην αμυντική βιομηχανία.

Δεσμευτικό συμβολαιογραφικό προσύμφωνο για την πώληση τμήματος του ακινήτου ιδιοκτησίας της θυγατρικής της WATERA HELLAS AE στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου υπέγραψε η Unibios Συμμετοχών.  Το ακίνητο αυτό, έκτασης περίπου 19 στρεμμάτων  με βιομηχανικό κτίριο αποτελεί μέρος της ευρύτερης ιδιοκτησίας που είχε η Unibios συνολικής έκτασης 64 στρεμμάτων. Το αντίτιμο της πώλησης θα ανέλθει σε 3.487.000 ευρώ

Το ακίνητο των 19 στρεμμάτων σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλήξει στη Metlen όπου στη συγκεκριμένη περιοχή αναπτύσσει τις δραστηριότητές της στην αμυντική βιομηχανία. Πρόσφατα η Metlen είχε ανακοινώσει ότι θα επεκτείνει τα οικόπεδά της στη ΒΙΠΕ Βόλου και το εν λόγω ακίνητο που πωλήθηκε από τη Unibios ήταν όμορο στα υφιστάμενα ακίνητα της Metlen.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής ο όμιλος Unibios θα εγγράψει λογιστικό κέρδος ποσού περίπου  1.187 χιλιάδων δεδομένου ότι η αξία του ακινήτου στα βιβλία του υπολείπεται του τιμήματος της πώλησης κατά το ποσό αυτό.

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Το «στοίχημα» του Ευάγγελου, η ΝΔ και οι χαμηλόμισθοι και η διπλωματία Βρούτση

Γιατί ο Ευ. Μυτιληναίος «ποντάρει» στη μετοχή της Metlen, η πρόταση ΟΟΣΑ για τους χαμηλόμισθους, η μπασκετική διπλωματία Βρούτση, ο Δένδιας δεν θέλει το SAFE, νέα παράταση για τα πτυχία των κατασκευαστικών και η εξυγίανση της Μπήτρος.
Ευάγγελος Μυτιληναίος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το μεγάλο άλμα της Metlen με 2,5 δισ. επενδύσεις για EBITDA 2 δισ.

Η Metlen στοχεύει σε σταθερή αύξηση εσόδων και διαφοροποίηση χαρτοφυλακίου σε νέες αγορές. Κλειδιά ανάκτηση μετάλλων και άμυνα. Επιβεβαίωση Business Daily για την επιτυχία του project Sometra. Επιβεβαίωση δημοσιεύματος BD.