ΓΔ: 1027.47 0.71% Τζίρος: 106.28 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αναστολή των συμβάσεων εργασίας μέρους των εργαζομένων στην Επίλεκτος

Σε καθεστώς αναστολής έθεσε τις συμβάσεις εργασίας μέρους των εργαζομένων της η «Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία», από την 1η Απριλίου, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Την απόφασή της να θέσει σε καθεστώς αναστολής τις συμβάσεις εργασίας μέρους των εργαζομένων της από την 1η Απριλίου γνωστοποίησε η «Επίλεκτος Κλωστοϋφαντουργία».

Η εταιρεία αιτιολόγησε την απόφασή της ως προσπάθεια διαφύλαξης της προσωπικής υγείας των εργαζομένων και περιορισμού της δυνατότητας διάδοσης του κορονοϊού, εξαιτίας των κινδύνων που μπορεί να προκληθούν στους χώρους εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H εταιρεία «ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ» στα πλαίσια ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί ότι, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και λαμβάνοντας υπ όψιν τους κινδύνους που μπορεί να προκληθούν στους χώρους εργασίας από την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19 και προκειμένου να διαφυλάξει την προσωπική υγεία των εργαζομένων και να περιορίσει την δυνατότητα διάδοσής του έθεσε σε καθεστώς αναστολής τις συμβάσεις εργασίας μέρους των εργαζομένων της από 01.04.2020.

Η Εταιρεία σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία αναδιοργάνωσε την παραγωγική της λειτουργία και το δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχιση των εμπορικών δραστηριοτήτων της και την εξυπηρέτηση των πελατών της που αποτελούν μαζί με τους εργαζόμενους τους πυλώνες στήριξής της».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της «Επίλεκτος»

Πρόεδρος εκλέχθηκε ο Ευριπίδης Δοντάς, ενώ αντιπρόεδρος ο Γρηγόριος Μπιτσικώκος. Η εκλογή του ΔΣ, έγινε στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτική Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα.