ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Αυξημένος κύκλος εργασιών για τη SATO το πρώτο εξάμηνο 2019

Αυξημένο κύκλο εργασιών το πρώτο εξάμηνο του 2019 ανακοίνωσε η SATO, την ώρα που η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης λειτουργίας της.

Η SATO ανακοινώνει πως για την περίοδο 01/01/2019 έως 30/06/2019 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε €6.358 χιλ. έναντι €5.145 χιλ. την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημειώνοντας αύξηση κατά €1.213 χιλ. ή 23,36%.

Τα μικτά κέρδη του Ομίλου ανήλθαν σε €2.794 χιλ. έναντι €2.213 χιλ. με το μικτό περιθώριο να βρίσκεται στο 43,94% έναντι 42,93% το προηγούμενο έτος,

Η Εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης λειτουργίας της έχοντας υλοποιήσει τις κάτωθι ενέργειες.

Η Εταιρεία άνοιξε το Α΄εξάμηνο 2019 δύο νέα καταστήματα με το σήμα ENTOS , σε Ρόδο & Κώ με την μέθοδο franchise. Πρόκειται για δύο καταστήματα εναρμονισμένα με την νέα εταιρική ταυτότητα, από τα οποία η εταιρεία αναμένει ανάπτυξη των πωλήσεων.

H SATO συνεχίζει την υλοποίηση του έργου εξοπλισμού των ελληνικών αεροδρομίων με καθίσματα αναμονής μέσω της Intrakat για λογαριασμό της εταιρείας Fraport Greece. Η Εταιρεία έχει παραδώσει τα αεροδρόμια των περιοχών Κεφαλονιά , Καβάλα , Σκιάθος , Μυτιλήνη.

Τον Ιούλιο 2019 επισυνάφθηκε συμφωνία μεταξύ της Bolia και της SATO για την αποκλειστική αντιπροσώπευσή της στην ελληνική αγορά. Η Bolia είναι ένα δανέζικο brand επίπλου μοναδικού σκανδιναβικού design και θεωρείται ένα από τα πιο ανερχόμενα brand επίπλου στην Ευρώπη.

Έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου την δραστηριότητα της με ένα shop In shop στο ENTOS Χαλανδρίου (περίπου 180m2).

Η συμβολή της θα είναι σημαντική στην ανάπτυξη της εταιρίας καθώς το brand μπορεί να προσφέρει μοναδική εμπειρία στον πελάτη λιανικής αλλά και στον επαγγελματία όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξενοδοχεία και άλλα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία για την εξυγίανση της SATO

Ελπίδα για εξεύρεση λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει φαίνεται ότι παρουσιάζεται για τη SATO, με την Ανώνυμη Εταιρεία Ειδών Γραφείου και Σπιτιού να ανακοινώνει ότι επετεύχθη συμφωνία εξυγίανσής της, την επικύρωση της οποίας αιτήθηκε σήμερα η εταιρεία ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.