Φώτο: ΑΠΕ

Forthnet: Δεν γνωρίζουμε τους όρους της πρότασης από την United Group

Ανακοίνωση εξέδωσε η Forthnet στην οποία ενημερώνει ότι η ίδια δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων των τραπεζών με τη United Group.

Θέση στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων της συμβούλου των τραπεζών Nomura International plc με τη United Group, πήρε η Forthnet.

Η εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι το περιεχόμενο και οι όροι της πρότασης δεν είναι γνωστοί στην ίδια, καθώς και ότι η διαδικασία των διαπραγματεύσεων εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Forthnet σε αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Forthnet ενημερώνει ότι, η σύμβουλος των Τραπεζών Nomura International plc. γνωστοποίησε στην Εταιρεία την έναρξη αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με τη United Group, επί της πρότασης που η τελευταία έχει υποβάλει προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (exposures) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet Media A.E., με σκοπό την υπογραφή των συμβατικών κειμένων για τη συναλλαγή.

Διευκρινίζεται ότι το περιεχόμενο και οι όροι της Πρότασης δεν είναι γνωστοί στην Εταιρεία, καθώς και ότι η διαδικασία των διαπραγματεύσεων εναπόκειται στις Τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της Εταιρείας σε αυτή.

Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις Τράπεζες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Forthnet: Εγκρίθηκε η σύντμηση της περιόδου μετατροπής του Ομολογιακού Δανείου

Η Γενική Συνέλευση των Ομολογιούχων Δανειστών της Forthnet, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφάσισε τη σύντμηση της περιόδου μετατροπής του ΜΟΔ από τριμηνιαία σε μηνιαία.