Φώτο: Shutterstock

Δωρεά 500.000 ευρώ από την Senfluga στο ΕΣΥ και σε MKO

Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90.000 αδιάβροχων χειρουργικών στολών από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Δωρεά ύψους 500.000 προφέρει η κοινοπραξία Senfluga, που αποτελεί τον βασικό μέτοχο του ΔΕΣΦΑ κυρίως στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η ActionAid Ελλάς, οι Γιατροί του Κόσμου και η ΙΑΣΙΣ, οι οποίες αναπτύσσουν σημαντική κοινωνική δράση και συνδράμουν τις προσπάθειες της Ελληνικής Πολιτείας για την ανακούφιση των του κοινωνικού συνόλου.

Μέσω του δικτύου της Senfluga κατέστη δυνατή η αγορά 90.000 αδιαβρòχων χειρουργικών στολων από την Κίνα, οι οποίες θα σταλούν στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Senfluga είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) της Ελλάδος. Πρόκειται για μια διεθνή κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Ιταλική Snam (54%), η Ισπανική Enagas (18%), η Βελγική Fluxys (18%) και ο όμιλος Κοπελούζου (10%).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα: Έλεγχοι στο προσωπικό, κανένα κρούσμα κορονοϊού

Πραγματοποίησε ήδη, με ίδιες δαπάνες, εργαστηριακή μοριακή ανίχνευση SARS COV-2, στους εργαζόμενους, μετά τη λήξη της θερινής άδειας και μέχρι σήμερα, δεν έχει καταγραφεί κρούσμα κορονοϊού για κανέναν εργαζόμενο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Κατά 3% αυξήθηκαν οι νέες συμβάσεις σύνδεσης τον Ιούλιο

Για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, το επόμενο χρονικό διάστημα και έως το τέλος του έτους θα επισκέπτονται προγραμματισμένα τις απομακρυσμένες περιοχές οι 2 κινητές μονάδες της εταιρείας.