ΓΔ: 1413.26 -0.42% Τζίρος: 105.92 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Kleeman

Διαγωνισμός καινοτομίας από την Kleeman

Η Kleeman ανακοίνωσε την έναρξη του 1ου διαγωνισμού που απευθύνεται σε σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους με στόχο την ανάδειξη πρωτότυπων ιδεών που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες.

Ξεκίνησε σήμερα ο 1ος Διαγωνισμός Καινοτομίας KLEEMANN, ο οποίος απευθύνεται σε φοιτητές ή αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους εντός της τελευταίας τριετίας. Στον πρώτο νικητή θα αποδοθεί χρηματικό έπαθλο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (€ 4.000) και στον δεύτερο χρηματικό έπαθλο δύο χιλιάδων ευρώ (€ 2.000).

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάμειξη νέων ανθρώπων με προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία του σχεδιασμού και κατασκευής ανελκυστήρων. Παράλληλα, στοχεύει στην ανάδειξη πρωτότυπων ιδεών που βασίζονται στις νέες τεχνολογίες και προωθούν την καινοτομία.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική (έως 4 μέλη) και αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως τις 10 Νοεμβρίου 2019, ενώ το αντικείμενο της συμμετοχής θα πρέπει να εντάσσεται σε μία από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

  1. «Πράσινος» ανελκυστήρας

  2. Ασφάλεια και ποιότητα ανελκυστήρα

  3. Ανελκυστήρας του μέλλοντος

Σε κάθε θεματική ενότητα εντάσσονται προτεινόμενα θέματα, ενώ θα ληφθούν υπόψη καινοτόμες νέες ιδέες, που αποτελούν προϊόν ανατρεπτικής σκέψης.

Η διαδικασία του διαγωνισμού χωρίζεται σε δύο φάσεις:

Α) Φάση Α: Αποτελείται από το Στάδιο Υποβολής Συμμετοχών, το Στάδιο Αξιολόγησης και το Στάδιο Επιλογής. Συγκεκριμένα:

-Στάδιο Υποβολής Συμμετοχών (έως 10 Νοεμβρίου): Οι συμμετέχοντες υποβάλουν τη συμμετοχή τους

-Στάδιο Αξιολόγησης (11-30 Νοεμβρίου 2019), κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των συμμετοχών από την Επιτροπή

-Στάδιο Επιλογής (1-8 Δεκεμβρίου 2019), κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιλογή των Προτάσεων που θα προκριθούν στη Φάση Β του διαγωνισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες, μετά την λήξη της προθεσμίας της Φάσης Α, θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στα στοιχεία επικοινωνίας που δήλωσαν στην φόρμα συμμετοχής σχετικά με την πρόκρισή τους ή μη στην επόμενη Φάση Β.

Β) Φάση Β: Εκδήλωση «1ος Διαγωνισμός Καινοτομίας KLEEMANN, Innovation in Elevation» και ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού.

Κατά την Φάση Β, οι συμμετέχοντες καλούνται να προετοιμάσουν μια ολοκληρωμένη παρουσίαση (Pitching) της πρότασης αυτής την οποία και θα παρουσιάσουν στην Επιτροπή Τελικής Αξιολόγησης, η οποία θα αξιολογήσει όλες τις προτάσεις μετά την παρουσίαση τους και θα αναδείξει τους νικητές του διαγωνισμού.

Οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά, και θα ανακοινωθούν στον ιστότοπο του διαγωνισμού και στα social media της εταιρίας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τους αναλυτικούς όρους, αλλά και για τη ροή του Διαγωνισμού στον ιστότοπο innovationinelevation.kleemannlifts.com.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρότυπο αποτελεί ο τρόπος λειτουργίας της Kleeman

Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της CCMI επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της KLEEMAN στο Κιλκίς με την πρόεδρο της Συμβουλευτική Επιτροπή Βιομηχανικών Μεταλλαγών να θεωρεί «πρότυπο» τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.