Φώτο: Alumil

Αίτημα της Αλουμύλ στις τράπεζες για παράταση της σύμβασης αναστολής

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της, η απάντηση για την παράταση της σύμβασης αναστολής (standstill agreement) αναμένεται να ληφθεί τις επόμενες μέρες.

Αίτημα προς τις πιστώτριες τράπεζες για παράταση της σύμβασης αναστολής που έληγε σήμερα 12 Ιουνίου 2020 κατέθεσε η Αλουμυλ με την εταιρεία να εκτιμά πως η θετική απάντηση αναμένεται να ληφθεί εντός των επόμενων ημερών και θα δώσει την δυνατότητα στην εταιρεία και τις τράπεζες να υπογράψουν την τελική σύμβασης αναδιάρθρωσης σύμφωνα με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής η ΑΛΟΥΜΥΛ) ανακοινώνει ότι την 02.06.2020 υπεβλήθη προς τις Πιστώτριες Τράπεζες νέο αίτημα παράτασης της σύμβασης αναστολής (standstill agreement), η καταληκτική ημερομηνία της οποίας λήγει σήμερα, 12.06.2020.

Εκτιμάται ότι η θετική απάντηση επί του ως άνω αιτήματος θα ληφθεί εντός των επόμενων ημερών. Η αιτηθείσα παράταση του standstill agreement θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΛΟΥΜΥΛ και τις πιστώτριες Τράπεζες να υπογράψουν την τελική σύμβαση αναδιάρθρωσης βάσει των συμφωνηθέντων ενδεικτικών όρων.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ