Φώτο: Shutterstock

ΕΕΑ: Επικαιροποιημένοι οι Γενικοί Πρακτικοί Οδηγοί για θέματα των ΜμΕ

Τους Οδηγούς επιμελήθηκε η νομική συνεργάτης του επιμελητηρίου Σ. Κλημεντίδη, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σχετικά αρχεία, αναρτημένα, στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΕΑ.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο στήριξής της επιχειρηματικότητας, κατάρτισε και δημοσιοποιεί Επικαιροποιημένους Γενικούς Πρακτικούς Οδηγούς για Εργασιακά, Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση, Δάνεια, Αξιόγραφα, Φορολογικές και Ασφαλιστικές Ελαφρύνσεις και Επιστρεπτέα Προκαταβολή

Τους Οδηγούς επιμελήθηκε η νομική συνεργάτης του επιμελητηρίου Σουζάνα Κλημεντίδη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σχετικά αρχεία, αναρτημένα, στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

estiasi, lockdown
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο τζίρος των επιχειρήσεων με click away δεν ξεπέρασε το 10% του περσινού

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου επανέλαβε τις προτάσεις για «κούρεμα» των οφειλών που δημιουργήθηκαν και σωρεύθηκαν στην πανδημία, αλλά και για περισσότερη ρευστότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναγκαία η ρευστότητα για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα της online συζήτησης που διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τόνισε την ανάγκη ενός σχεδίου επανεκκίνησης της οικονομίας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γεωργιάδης: Επιστρέφει η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα

«Επιστρέφει η ελεύθερη οικονομία στην Ελλάδα και μαζί με αυτήν και η επιχειρηματικότητα», είπε ο Α. Γεωργιάδης στην απονομή των πρώτων αριστείων επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε κλαδικές μελέτες από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την ICAP

Μελέτες για σχολές οδηγών, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς θα εκπονήσει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με την ICAP ΑΕ.