ΓΔ: 2615.07 0.25% Τζίρος: 239.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
DEH_HQ

ΔΕΗ: Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία του 11770

Δημιουργήθηκαν προβλήματα στη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησης λόγω σοβαρής βλάβης στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου.

Τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου 11770, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η ΔΕΗ. 

Όπως αναφέρει η επιχείρηση τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 8 σήμερα το πρωί καθώς  «υπήρξε σοβαρή βλάβη στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, που υποστηρίζει τις υπηρεσίες διασύνδεσης, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770». 

Η ΔΕΗ τονίζει ακόμη ότι από την πρώτη στιγμή ήρθε σε άμεση επαφή με τους συνεργάτες της, που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της λειτουργίας και «ήδη, από τις 10:30 π.μ. επανέρχεται σταδιακά η πλήρης λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Νέο κύμα εξαγορών σε ΑΠΕ, στην τελική ευθεία η πρώτη φάση του data center

Επιλεκτικές εξαγορές στις διεθνείς αγορές ΑΠΕ με στόχο τη διεύρυνση της παρουσίας της ΔΕΗ σε νέες αγορές και επέκταση του καθετοποιημένου μοντέλου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προχωρά το data center σε Δ. Μακεδονία.
Γιώργος Στάσσης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Ισχυρή ανάπτυξη με προσαρμοσμένο EBITDA στα 1,2 δισ. το πρώτο εξάμηνο

Επενδύσεις 1,4δισ. ευρώ με 86% αυτών σε ΑΠΕ, ευέλικτη παραγωγή και δίκτυα διανομής. Εγκατεστημένη ισχύς από ΑΠΕ στα 7,3GW και 7,8GW τον Αύγουστο 2026 σε proforma βάση, με επιπλέον7,4GW έργα υπό κατασκευή ή έτοιμα προς κατασκευή.
EURELECTRIC
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Ώρα αποτελεσμάτων, με το βλέμμα στο data center, πιθανή αναβάθμιση στόχων

Σε τροχιά επίτευξης ετήσιου στόχου για προσαρμοσμένα κέρδη 2,4 δισ. ευρώ με πιθανότητα προς τα πάνω αναθεώρησης. Στο επίκεντρο η πορεία των επενδύσεων και πιθανές νέες ανακοινώσεις για το data center στη Δ. Μακεδονία.