ΓΔ: 1422.23 0.33% Τζίρος: 46.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:43:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEH_HQ

ΔΕΗ: Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία του 11770

Δημιουργήθηκαν προβλήματα στη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου της επιχείρησης λόγω σοβαρής βλάβης στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου.

Τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου 11770, λόγω προβλημάτων που προέκυψαν σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε η ΔΕΗ. 

Όπως αναφέρει η επιχείρηση τα προβλήματα ξεκίνησαν στις 8 σήμερα το πρωί καθώς  «υπήρξε σοβαρή βλάβη στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, που υποστηρίζει τις υπηρεσίες διασύνδεσης, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770». 

Η ΔΕΗ τονίζει ακόμη ότι από την πρώτη στιγμή ήρθε σε άμεση επαφή με τους συνεργάτες της, που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της λειτουργίας και «ήδη, από τις 10:30 π.μ. επανέρχεται σταδιακά η πλήρης λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-DEI-Retele Electrice Muntenia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Εκσυγχρόνισε το μεγαλύτερο κεντρικό υποσταθμό της Ρουμανίας

Ο σταθμός διανέμει ηλεκτρική ενέργεια σε περίπου 70.000 πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών γραφείων της ρουμανικής κυβέρνησης και αρκετών νοσοκομείων. Η επένδυση ήταν ύψους περίπου 14 εκατ.
businessdaily-DEI-DEH
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ή συμφωνία για εξαγορά της Nova

Η ΔΕΗ συνεχίζει την υλοποίηση του πλάνου της για την ανάπτυξη ενός εθνικού δικτύου οπτικών ινών, μέσω της υφιστάμενης υποδομής του Δικτύου Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, τονίζει η εταιρεία.