Φωτο: https://thehellinikon.com/

Στις 15/7 ξεκινά η δημόσια προσφορά του ομολογιακού της Lamda 

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης του 7ετούς ομολογιακού δανείου ύψους 320 εκατ. ευρώ δημοσιοποίησε η Lamda Development. Η δημόσια προσφορά ολοκληρώνεται στις 17/7.

Την έναρξη της δημόσιας προσφοράς για το ομολογιακό δάνειο ύψους 320 εκατ. ευρώ την Τετάρτη 15 Ιουλίου, ανακοίνωσε η Lamda Development σε ειδικό ενημερωτικό της δελτίο. 

Η εταιρεία διευκρινίζει σε αυτό ότι η εγγραφή των επενδυτών  μέσω του ηλεκτρονικού βιβλίου προσφορών θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί της 15ης Ιουλίου και η δημόσια προσφορά θα λήξει στις 17 Ιουλίου στις 16:00. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί η πλήρωση των προϋποθέσεων της έκδοσης του ΚΟΔ, η τελική απόδοση της τιμής διάθεσης, και το επιτόκιο.

Αναλυτικά στοιχεία για την έκβαση της δημόσιας προσφοράς θα δημοσιευθούν στις 21 Ιουλίου, ενώ στις 22 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των ομολογιών στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χ.Α. Η Lamda Development σημειώνει πως το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ