ΓΔ: 907.08 0.85% Τζίρος: 81.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Μύλοι Λούλη

Μύλοι Λούλη: Σύμβαση με τράπεζες για 5ετές ομολογιακό δάνειο, ύψους 34 εκατ. 

Το δάνειο μπορεί να παραταθεί για επιπλέον τρία έτη, ενώ υπεγράφη με τις Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

Την υπογραφή σύμβαση με τέσσερις τράπεζες για την παροχή ενός ομολογιακού δανείου ύψους 34 εκατ. ευρώ και διάρκειας πέντε ετών ανακοίνωσε η εταιρεία Μύλοι Λούλη. 

Η εταιρεία έχει δικαίωμα παράτασης του δανείου για επιπλέον τρία έτη, ενώ η σύμβαση υπογράφηκε με τις Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ  Α.Ε. γνωστοποιεί, ότι σε εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ. της 30.07.2020, υπογράφηκε σύμβαση κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, ύψους ευρώ 34 εκ., με συντονίστρια και διαχειρίστρια τράπεζα την ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Α.Ε. Στο ομολογιακό δάνειο ύψους ευρώ 34 εκ., ομολογιούχοι δανειστές είναι οι ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK Α.Ε., η ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ A.E., η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. Η διάρκεια του δανείου είναι πενταετής  με δυνατότητα από την εταιρεία τριετούς παράτασης και σκοπός του είναι η αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ