Φώτο: Shutterstock

Έκτακτη Γ.Σ. στη «Φίλιππος Νάκας» για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 11 Νοεμβρίου 2019 ανακοίνωσε η «Φίλιππος Νάκας» με σκοπό την επιστροφή μετρητών στους μετόχους.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, για την επιστροφή μετρητών στους μετόχους καλεί η «Φίλιππος Νάκας», με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2019, στις 09:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής. Όπως ενημερώνει η εταιρεία, εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του 1/5 του μετοχικού κεφαλαίου, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική γενική συνέλευση στις 18 Νοεμβρίου.

Οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο έως του ποσού των 600.000,00€ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους έως του ποσού των 600.000,00€ και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΘ: Τον Ιανουάριο σε λειτουργία το dry port στη Βουλγαρία

Η επέκταση σε άλλες αγορές και η εξωστρέφεια του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δημιουργία τριών dry ports, είναι ένας από τους 3 βασικούς στρατηγικούς στόχους του ΟΛΘ.
folli follie, kosmima
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζ. Κουτσολιούτσου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ευθυγραμμίστηκε με την εισήγηση της εισαγγελέως που έκρινε οτι πρέπει να απορριφθεί το αίτημα του, καθώς είναι ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων αν μείνει ελεύθερος.