Φώτο: Shutterstock

Έκτακτη Γ.Σ. στη «Φίλιππος Νάκας» για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 11 Νοεμβρίου 2019 ανακοίνωσε η «Φίλιππος Νάκας» με σκοπό την επιστροφή μετρητών στους μετόχους.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, για την επιστροφή μετρητών στους μετόχους καλεί η «Φίλιππος Νάκας», με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2019, στις 09:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής. Όπως ενημερώνει η εταιρεία, εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του 1/5 του μετοχικού κεφαλαίου, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική γενική συνέλευση στις 18 Νοεμβρίου.

Οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο έως του ποσού των 600.000,00€ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους έως του ποσού των 600.000,00€ και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλλαγές στο οικονομικό μοντέλο του λιανεμπορίου προκάλεσε η πανδημία 

Τις προκλήσεις με τις οποίες βρέθηκε αντιμέτωπο το λιανικό εμπόριο, λόγω της πανδημίας, ανέλυσαν κορυφαία στελέχη του κλάδου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.