ΓΔ: 2707.83 1.57% Τζίρος: 423.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Έκτακτη Γ.Σ. στη «Φίλιππος Νάκας» για επιστροφή μετρητών στους μετόχους

Έκτακτη γενική συνέλευση στις 11 Νοεμβρίου 2019 ανακοίνωσε η «Φίλιππος Νάκας» με σκοπό την επιστροφή μετρητών στους μετόχους.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, για την επιστροφή μετρητών στους μετόχους καλεί η «Φίλιππος Νάκας», με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2019, στις 09:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας στο 19ο χλμ. Λεωφ. Λαυρίου, Παιανία Αττικής. Όπως ενημερώνει η εταιρεία, εφόσον δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του 1/5 του μετοχικού κεφαλαίου, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική γενική συνέλευση στις 18 Νοεμβρίου.

Οι μέτοχοι καλούνται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

- Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο έως του ποσού των 600.000,00€ με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με επιστροφή μετρητών στους μετόχους έως του ποσού των 600.000,00€ και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

- Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΕΛΣΤΑΤ: Άνοδος 6,7% στο βάρος φορτίων το α' τρίμηνο στην Ελλάδα

Το πρώτο τρίμηνο του 2026 σημειώθηκε αύξηση 6,7% στο βάρος των φορτίων που διακινήθηκαν με φορτηγά στην Ελλάδα σε σύγκριση με το 2025, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, ενώ οι μεταφορές σε τονοχιλιόμετρα αυξήθηκαν κατά 3,5%.
Σημαίες Κίνας και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ-Κίνα: Προσωρινή ανακωχή στο εμπόριο, με περιορισμένο χρόνο

Η Ουάσιγκτον και το Πεκίνο παρέτειναν την εκεχειρία στο εμπόριο μέχρι το 2027, κερδίζοντας χρόνο για διαπραγμάτευση μόνιμης συμφωνίας, ενώ οι συναντήσεις Τραμπ-Σι χαρακτηρίστηκαν από τελετουργικά, αλλά με ελάχιστα πρακτικά αποτελέσματα.
Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
ΔΙΕΘΝΗ

Εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας: Νεότερα αναμένονται τη Δευτέρα

Ο Τραμπ χαρακτήρισε «πολύ παραγωγική» τη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ, υποσχέθηκε «σπουδαία πράγματα», χωρίς λεπτομέρειες. Ο Λευκός Οίκος θα ανακοινώσει τη Δευτέρα νέα για τις εμπορικές συνομιλίες ΗΠΑ-Κίνας.
Πλοία ΕΕ και ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Ευρώπη και Κόλπος συνεργάζονται για ασφάλεια, εμπόριο και σταθερότητα

Στη Νέα Υόρκη, στο Europe Gulf Forum, Ευρωπαίοι, Άραβες και Αμερικανοί ηγέτες τόνισαν την ανάγκη άμεσης δράσης εν μέσω κρίσης στον Κόλπο, εστιάζοντας στην ασφάλεια, τις επενδύσεις και την ελευθερία της ναυσιπλοΐας.