ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
DEH_HQ

ΔΕΗ: Ο Ιωάννης Στέφος νέος επικεφαλής της διεύθυνσης επενδυτικών σχέσεων 

Ο κ. Στέφος από το 2010 κατείχε θέσεις ευθύνης στις επενδυτικές σχέσεις της εταιρείας, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΕΗ.

Την ανάληψη της διεύθυνσης επενδυτικών σχέσεων από τον κ. Ιωάννη Στέφο ανακοίνωσε η ΔΕΗ. 

Όπως υπογραμμίζει «ο κ. Ιωάννης Στέφος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου ΔΕΗ. Από το 2010 κατείχε θέσεις ευθύνης στις Επενδυτικές Σχέσεις, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί στις Γενικές Διευθύνσεις της Διανομής και της Εμπορίας της ΔΕΗ. Πριν την ένταξή του στη ΔΕΗ το 2005, εργάσθηκε στον τραπεζικό τομέα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας & Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές (MSc) στην Χρηματοοικονομική και Τραπεζική από το Πανεπιστήμιο Πειραιά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΕΗ κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αμετάβλητα παραμένουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ για τον φετινό Ιούνιο

Η ΔΕΗ αφήνει αμετάβλητες τις τιμές ρεύματος και τον Ιούνιο, διατηρώντας σταθερότητα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις παρά τις διεθνείς προκλήσεις. Το οικιακό τιμολόγιο παραμένει στα 0,138 €/kWh και το myHome4All στα 0,1378 €/kWh.
Κωστής Χατζηδάκης δημόσια ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η ΔΕΗ πέτυχε ιστορική άντληση κεφαλαίων μετά τα προβλήματα του 2019

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, τόνισε πως η ΔΕΗ ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη άντληση κεφαλαίων στο ελληνικό χρηματιστήριο, ενώ το 2019 κινδύνευε με χρεοκοπία. Αναρωτήθηκε αν ο Αλέξης Τσίπρας θα αναφερθεί σε αυτή τη σημαντική επιτυχία.