Φώτο: Ecter.gr

Έργο ύψους 5,5 εκατ. ευρώ ανέλαβε η ΕΚΤΕΡ

Σύμβαση εκτέλεσης έργου, ύψους 5,5 εκατ ευρώ, με αντικείμενο την αποπεράτωση ξενοδοχείου στη Θάσο ανέλαβε η εταιρεία ΕΚΤΕΡ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της.

Σύμβαση εκτέλεσης έργου με την εταιρεία «GMD Τουριστικές επιχειρήσεις» υπέγραψε σήμερα η εταιρεία ΕΚΤΕΡ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκτέλεση των εργασιών του έργου «Αποπεράτωση υφιστάμενου ημιτελούς Ξενοδοχείου Β' κατηγορίας και αναβάθμιση σε Ξενοδοχείο 5*, 57 κλινών, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, ανάπλαση όψεων, προσθήκη ημιυπαίθριου κατ' επέκταση, κατασκευή κολυμβητικών δεξαμενών και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στη θέση ΒΑΘΗ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΑΣΟΥ».

Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5.518.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ η προθεσμία αποπεράτωσης όλων των εργασιών και παράδοσης του έργου ορίστηκε η 31η Μαΐου 2020.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

nosokomeio, ygeia
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΚΤΕΡ: Συμβάσεις έργων με Ίδρυμα Νιάρχος για κατασκευή ΜΕΘ

Στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ηρακλείου, στο Γ.Ν. Ηρακλείου «Βενιζέλειο - Πανάνειο», στο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και στο Γ.Ν. Λέσβου «Βοστάνειο», με συνολικό προϋπολογισμό τα 3,448 εκατ. ευρώ.
oikodomi, kataskeues
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βιοτέρ: Ήσσονος σημασίας οι επιπτώσεις της πανδημίας στα μεγέθη

Η πανδημία και όλες οι αρνητικές επιδράσεις αφορούν κυρίως σε επιχειρήσεις που η δραστηριότητα τους κυμαίνονταν σε συνήθη για την προ πανδημίας εποχή και όχι σε επιχειρήσεις, με ήδη περιορισμένη δραστηριότητα, τονίζει.