Νέα εκτελεστική επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

Θα αναφέρεται στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο. Με την επέκταση της συμβουλευτικής του ιδιότητας, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο θα ορίζει το στρατηγικό προσανατολισμό της Ένωσης.

Τη νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ακολουθούμενη από την αναδιάταξη των αρμοδιοτήτων των μελών της και την σύσταση των κατωτέρω λειτουργικών Επιτροπών, ανακοίνωσε η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας «Hellenic Bankers Association – UK (HBA-UK)».

Η ακόλουθη νέα σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα έχει θητεία 2 ετών.

1. Λούης ΛοΐζουΠρόεδρος και Επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής
2. Βίκη ΦωτοπούλουΑντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων
3. Αργύρης Χατζηλιάς – Επικεφαλής της Επιτροπής Διαχείρισης
4. Μαρίνος Βάθης - Επικεφαλής της Επιτροπής Ανάπτυξης & Φιλανθρωπιών
5. Γρηγόρης Χατζηγρηγοριάδης - Επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας
6. Μιχάλης Δημόπουλος - Επικεφαλής της Επιτροπής Εκδηλώσεων
7. Ξενοφών Ζαχαρούδης - Επικεφαλής της Επιτροπής Οικονομικών

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αναφέρεται στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (Chairmen’s Circle) που απαρτίζεται από όλους τους απελθόντες Προέδρους της Ένωσης. Με την επέκταση της συμβουλευτικής του ιδιότητας, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο θα ορίζει το στρατηγικό προσανατολισμό της Ένωσης καθώς επίσης και τη σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Χρήστος Μεγάλου, Νότης Μηταράκης, Στράτος Χατζηγιάννης, Αντώνης Ντατζόπουλος, Γιάννης Κυριακόπουλος, Γιώργος Ματσακάς, Μιχαήλ Ζέκκος και Ανδρέας Ζομπανάκης. Οι Μαίρη Αλεξανδράκη και Γεωργία Γαλουζίδη, αμφότερες απερχόμενα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ύστερα από 8-ετή θητεία, θα δρουν ως Εκτελεστικοί Συντονιστές για το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χ. Μεγάλου: Μπορεί να καλυφθεί το επενδυτικό κοινό των τελευταίων 10 ετών

Ο διευθ. σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς τόνισε πως οι τράπεζες μπορούν να φέρουν και ιδιωτικά κεφάλαια και σε συνδυασμό με τους ευρωπαϊκούς πόρους να χρηματοδοτηθούν οι σωστές επενδύσεις στη χώρα.