Φώτο: Shutterstock

Ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της με τους χυμούς «Λακωνία» η Β.Σ. Καρούλιας

Όλοι οι χυμοί που περιλαμβάνει η γκάμα των χυμών «Λακωνία» θα διανέμονται στην ελληνική αγορά από την Β.Σ. Καρούλιας που προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση.

Τη διανομή των προϊόντων του Συνεταιρισμού «Λακωνία» στην ελληνική αγορά αναλαμβάνει από την 1η Οκτωβρίου 2020 η Β.Σ. Καρούλιας, που προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της όλους τους χυμούς της εταιρείας.

O ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία» έχει επιδείξει δυναμική παρουσία στον χώρο παραγωγής νωπών εσπεριδοειδών, χυμών και υποπροϊόντων επεξεργασίας αυτών, από το 1965. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό.

Στο portfolio της Β.Σ. Καρούλιας θα συμπεριληφθεί όλη η γκάμα των χυμών «Λακωνία» που περιλαμβάνει: Φυσικό χυμό πορτοκάλι και ανανά, νέκταρ πορτοκάλι, φρουτοποτό λεμόνι-ροδάκινο-βύσσινο καθώς και κοκτέιλ 6 φρούτων, νέκταρ 3 φρούτων και super juice με 8 φρούτα και βιταμίνες, όπως επίσης και η παιδική σειρά χυμών Λακωνία junior.

Ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη Β.Σ. Καρούλιας το συνεταιρισμό "Λακωνία" που εδώ και χρόνια παράγει εξαιρετικά προϊόντα. Μια δυναμική χρονιά για την εταιρεία, σε ένα ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο περιβάλλον για όλους, συνεχίζεται, με ολοένα και περισσότερα brands μεγάλης και ξεχωριστής δυναμικής να προστίθενται στο portfolio μας».

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία», Δημήτριος Δημάκος, δήλωσε: «Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης των χυμών "ΑΚΩΝΙΑ και δημιουργεί νέες προοπτικές για το Συνεταιρισμό, αξιοποιώντας την εμπειρία και εξειδίκευση της Β.Σ. Καρούλιας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αναστολή εργασιών στην Πίνδος λόγω κορονοϊού

Η Πίνδος σε ανακοίνωση της τονίζει πως το κλείσιμο της μονάδας γίνεται προληπτικά έπειτα από την εμφάνιση 4 ασυμπτωματικών κρουσμάτων σε εργαζομένους. Διασφαλισμένη η τροφοδοσία της εφοδιαστικής αλυσίδας.