ΓΔ: 1230.86 0.82% Τζίρος: 47.71 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:19:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Karoulias
Φωτο: Karoulias

Στη Β. Σ. Καρούλιας η διανομή του ελληνικού μεταλλικού νερού Avaton

Ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β. Σ. Καρούλιας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη προσθήκη του Avaton στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας.

Ένα νέο προϊόν εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιό της Β. Σ. Καρούλιας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε από 01/03/2023 τη διανομή του ultra premium ελληνικού φυσικού μεταλλικού νερού Avaton στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Χρήστος Αργυρού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Β. Σ. Καρούλιας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη προσθήκη του Avaton στο χαρτοφυλάκιό μας, καθώς πρόκειται για ένα διαφοροποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά που προσδοκούμε μαζί με τα υπόλοιπα της γκάμας μας να συμπληρώσουν άψογα τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας, αρχής γενομένης από τη θερινή σαιζόν 2023».

Ο Δημήτρης Μπαμπάκος διευθύνων σύμβουλος της Bright Stone δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος πως αυτή η συνένωση με την Β. Σ. Καρούλιας, μια εταιρεία ηγέτιδα με ισχυρό εμπορικό δίκτυο σε όλη τη χώρα, θα δώσει νέα δυναμική ώθηση στο κοινό μας όραμα για το φυσικό μεταλλικό νερό Avaton. Ένα προϊόν που αναβλύζει από τις παρθένες πηγές του Αγίου Όρους και που λόγω των υψηλών ποιοτικών του χαρακτηριστικών το φέρνουν πρώτο στην προτίμηση και των πιο απαιτητικών πελατών μας».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το φυσικό μεταλλικό νερό Avaton, αγνό και καθαρό, πηγάζει εδώ και αιώνες από την παρθένα φύση του Αγίου Όρους. Τα απαράμιλλα γευστικά του χαρακτηριστικά αναβλύζουν από τις προστατευόμενες αρτεσιανές πηγές στη μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους, μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, μακριά από κάθε ανθρώπινη παρέμβαση. Πρόκειται για ένα νερό τόσο μοναδικό, όσο και ο τόπος που το γέννησε. Το Avaton θα είναι διαθέσιμο σε χώρους υψηλής γαστρονομίας, premium ξενοδοχεία και resort και θα διατίθεται σε γυάλινες συσκευασίες 750 ml και 375 ml σε φυσικό μεταλλικό νερό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό καθώς και PET συσκευασίες σε φυσικό μεταλλικό νερό των 750 ml, 500 ml και 375 ml.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα συγχρηματοδοτεί επενδυτικό πλάνο της Καραμολέγκος

Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας εμπίπτει στους πυλώνες «πράσινη μετάβαση», «ψηφιακός μετασχηματισμός» και «καινοτομία, έρευνα και ανάπτυξη» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Ελλάδα 2.0”.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Εθνική Τράπεζα συγχρηματοδοτεί επενδυτικό σχέδιο της Δωδώνη ΑΕ

Το επενδυτικό σχέδιο πρόκειται να χρηματοδοτηθεί κατά 3,68 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και κατά 2,21 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα και παράλληλα ίδια συμμετοχή της εταιρείας 1,5 εκατ. ευρώ.
Melissa
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μέλισσα Κίκιζας: Κάλυψε ομολογιακό δάνειο 11,7 εκατ. ευρώ η Eurobank

Η εν λόγω χρηματοδότηση αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης ύψους 18,3 εκατ. ευρώ που υλοποιεί η Εταιρεία και εμπίπτει στον πυλώνα Εξωστρέφεια του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Coca Cola 3Ε: Επενδύει 17 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο του νερού ΑΥΡΑ

Επίσης, η εταιρεία θα υλοποιήσει στοχευμένο πλάνο για την εξάλειψη των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα από την παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου που έχει βραβευθεί για τη σωστή διαχείριση υδάτινων πόρων και χρησιμοποιεί ενέργεια ανανεώσιμες πηγές.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πρώτο εργοστάσιο χωρίς καμινάδα στον κόσμο δημιουργεί η Βιολάντα

Η τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη βιομηχανία μπισκότων βασίζεται σε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανήκει στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Τζιωρτζιώτη.