Φωτο: ΣΘΕΒ

Οικονομία, επενδύσεις και εργασιακές σχέσεις στο επίκεντρο της συνέλευσης του ΣΘΕΒ

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου και σε αυτή θα συμμετέχουν στελέχη της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευσης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή διοργάνωση, διαδικτυακά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, της Ετήσιας Συνέλευσης των μελών του ΣΘΕΒ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου.  

Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 17.00, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, ενώ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης και ο πρώην Υπουργός, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης. 
 
Στη συνέχεια και ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθεί η Ανοικτή Συνέλευση του Συνδέσμου με ομιλητές τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση, αλλά και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. του ΣΕΒ κ. Ευθύμης Βιδάλης. 

Η  ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο YouTube: https://youtu.be/BQp_WWDDRZw 

Τη συνέλευση στηρίζουν:

Μεγάλοι  Χορηγοί

COUGAR SPORT
EUROLIFE FFH
LOG ON ΑΕ
POLYECO AE
WATT+VOLT ΑΕ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ AE

Χορηγοί

ALFA WOOD GROUP AEBE
ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ
AUDI ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 

Υποστηρικτές

ALFA SEEDS ABEE
ANIMUS ΑΕ
BRETAS EΠΕ
GM STUDIO
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΕΠΕ
ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΑΕ
ΛΑΡΙΠΛΑΣΤ ΑΕΒΕ
Π. ΣΦΥΡΙΔΟΥ ΕΕ – SYNTHESIS
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΦΟΙ ΑΕ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ - PROTEAS 
ΠΡΟΚΕΛ ΑΕ
ΣΙΝΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σωληνουργεία Τζιρακιάν: Καμία επίπτωση από την πανδημία

Καμία επίπτωση στη λειτουργία της ή στα οικονομικά μεγέθη λόγω της πανδημίας η Σωληνουργεία Τζιρακιάν που εκτιμά ότι το τρέχον οικονομικό έτος θα εκπληρωθούν οι οικονομικοί και επιχειρηματικοί στόχοι που έχουν τεθεί.