ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:27:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Θα ξεπεράσει τα 50 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της Veridos Ματσούκης

Παρά την πανδημία του κορονοϊού η εταιρεία που παράγει ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα ασφαλείας συνεχίζει την ανοδική πορεία της.

Ο Δημήτρης Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε., της ιδιωτικής εταιρίας που παράγει ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα ασφαλείας σε πρόσφατη ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ανέφερε πως «για το 2020, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρίας, Veridos Ματσούκης Α.Ε., παρά την κρίση του Covid 19 , συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και υπολογίζεται ότι θα υπερβεί τα 50 εκατομμύρια ευρώ».

Αναφερόμενος στο θέμα της διαδικτυακής ημερίδας του Ελληογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Eπιμελητηρίου που είχε ως τίτλο «Ελληνογερμανική Hμέρα για την Oικονομία και τις Eπενδύσεις» ο κ. Ματσούκης επισήμανε ότι με έδρα και παραγωγική́ μονάδα στο Ίλιον της Αττικής, η εταιρία αποτελεί́ σήμερα μέλος της Γερμανικής Veridos GmbH, δηλαδή́ της κοινοπραξίας μεταξύ́ του ομίλου Giesecke + Devrient GmbH με έδρα το Μόναχο και του  Γερμανικού Κρατικού́ Τυπογραφείου Bundesdruckerei GmbH, με έδρα το Βερολίνο. Οι εταιρίες αυτές είναι ηγέτες στη παγκόσμια αγορά́ των εκτυπώσεων ασφάλειας και από́ το 2007 εμπιστεύονται και στηρίζουν τις επενδύσεις της Veridos Ματσούκης στην Ελλάδα.

Το «μυστικό» της επιτυχίας όπως υπογραμμίζει ο κ. Ματσούκης, είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο συνδυασμός της ελληνικής και γερμανικής μακροχρόνιας εμπειρίας, η αξιοποίηση της γερμανικής τεχνολογίας, η αποδεδειγμένη βούληση της ελληνικής πλευράς για επανεπένδυση των κερδών, καθώς επίσης η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η απόδοση του ελληνικού προσωπικού.

Σήμερα, πρόσθεσε ο κ. Ματσούκης, περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, 8 από́ τις οποίες  βρίσκονται στην Ευρώπη μας  εμπιστεύονται και οι ταυτότητες, τα διαβατήριά τους και τ' άλλα έγγραφα ασφαλείας είναι "made in Greece".

«Με το επενδυτικό πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ,- στο οποίο συνέβαλε και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων -, ανέφερε ο ίδιος, η Veridos  Ματσούκης διαθέτει πλέον  μια πλήρως καθετοποιημένη  παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες το χρόνο».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Qatar Airways: Απευθείας πτήσεις Μύκονος – Ντόχα από τον Μάιο

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την επιτυχή επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, καλώντας τους φίλους της Qatar Airways, απ’ όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Μύκονο αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.