ΓΔ: 1275.34 -0.37% Τζίρος: 79.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Εθνική Ασφαλιστική

Εθνική Ασφαλιστική: Διάκριση στα βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Τιμητική διάκριση για τη συνολική προσφορά της στο ελληνικό επιχειρείν απέσπασε η Εθνική Ασφαλιστική στα βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος».

Η Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο ελληνικό επιχειρείν, στο πλαίσιο των πρώτων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Χριστόφορος Σαρδελής, ο διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς και ο διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας, marketing και bancassurance, Γιάννης Σηφάκης.

Το βραβείο της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέλαβε ο κ. Κωνσταντάς, ο οποίος δήλωσε: «Η Εθνική Ασφαλιστική, για 128 χρόνια, αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό χώρο, πάντα όμως με ένα πρόσωπο ανθρώπινο, κοντά στον ασφαλισμένο, κοντά στην κοινωνία. Σήμερα η εταιρεία μας είναι πιο δυνατή από ποτέ, θωρακισμένη κεφαλαιακά και πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας Solvency II, με μεγάλη κερδοφορία τα τελευταία 7 χρόνια και με πάνω από 3,5 δισ. ευρώ αξία ενεργητικού και 1 δισ. ευρώ ίδια κεφάλαια. Πιστεύω ότι η εταιρεία μας μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ιδιωτική ασφάλιση και το νέο ασφαλιστικό περιβάλλον της χώρας μας, καθώς και να συμβάλει στην ιδιωτική οικονομία ως θεσμικός μακροπρόθεσμος επενδυτής».

Υπό την αιγίδα του ΠτΔ τα βραβεία

Τα επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», διοργανώθηκαν από την GK MEDIA PUBLISHING και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων - ΣΕΒΕ. Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν χάλκινος χορηγός της εκδήλωσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αντιδράσεις από εργαζομένους για τις απολύσεις στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο Σύλλογος Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα σημειώνει πως με τη χρήση συμβάσεων εικονικής εργολαβίας η εταιρεία απασχολεί εκατοντάδες εργαζόμενους εδώ και 15 χρόνια.