ΓΔ: 2188.68 -0.55% Τζίρος: 284.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
ICAP

ICAP: Ενισχύει τη δραστηριότητά της στη Κύπρο

Στη πρόσληψη της Χριστιάννας Κυριακού προχώρησε η ICAP People Solutions ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στη Κύπρο.

Η ICAP People Solutions AE, ενισχύει την δραστηριότητά της στην Κύπρο, με άξονα τις υπηρεσίες  «Executive Search and Selection» και «Recruitment Solutions».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, προχώρησε σε πρόσληψη της Χριστιάννας Κυριάκου, η οποία έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην πρόσληψη, την απόκτηση ταλέντων και το HR, κατέχοντας στο παρελθόν ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό από το Πανεπιστήμιο Brunel του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Director Executive Search & Selection, ICAP People Solutions δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Χριστιάννα στην ομάδα της ICAP People Solutions. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε την τοπική αγορά με υπηρεσίες Executive Search και Selection υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους τοπικούς μας Συνεργάτες.

Στη λογική αυτή, η εμπειρία της Χριστιάννας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το καταξιωμένο χαρτοφυλάκιό μας της ESS & Recruiting Solutions και θα είναι τοποθετημένη με ιδανικό τρόπο έτσι ώστε να απευθύνεται και να εξυπηρετεί ποικίλους σημαντικούς επιχειρηματικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣταρτΑπ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σεμινάρια καινοτομίας στο Ισραήλ για έλληνες startuppers

Λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από νέους έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στα ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια καινοτομίας που διοργανώνει το Ισραήλ.
Γιάννης Στουρνάρας ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Στουρνάρας: Απαιτείται απλούστερο και σταθερότερο φορολογικό σύστημα

Τι είπε σε συνέντευξή του ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας για το φορολογικό σύστημα, την ποιότητα των θεσμών, τις τράπεζες και τις επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή.
Κεντρική πλατεία Λευκωσίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ στο άτυπο Συμβούλιο Μεταφορών και Ναυτιλίας στην Κύπρο

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ως πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών του ΕΚ, συμμετείχε στην Υπουργική Σύνοδο στη Λευκωσία, τονίζοντας την ανάγκη εκσυγχρονισμού λιμένων και σιδηροδρόμων και επένδυσης στη ναυτιλία για τη νέα εποχή.
Έδρα Ηνωμένων Εθνών
ΔΙΕΘΝΗ

Στις 13 Μαΐου ξεκινούν οι διαλογοι για την προεδρία της 81ης ΓΣ ΟΗΕ

Στις 13 Μαΐου 2026 θα διεξαχθούν στη Νέα Υόρκη οι άτυποι διάλογοι με τους δύο υποψηφίους για την προεδρία της 81ης Συνόδου του ΟΗΕ. Οι εκλογές έχουν οριστεί για τις 2 Ιουνίου, ενισχύοντας τη διαφάνεια και συμμετοχικότητα στη διαδικασία.