ΓΔ: 891.41 0.46% Τζίρος: 82.78 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ICAP

ICAP: Ενισχύει τη δραστηριότητά της στη Κύπρο

Στη πρόσληψη της Χριστιάννας Κυριακού προχώρησε η ICAP People Solutions ενισχύοντας τη δραστηριότητά της στη Κύπρο.

Η ICAP People Solutions AE, ενισχύει την δραστηριότητά της στην Κύπρο, με άξονα τις υπηρεσίες  «Executive Search and Selection» και «Recruitment Solutions».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ενισχύοντας το ανθρώπινο δυναμικό της, προχώρησε σε πρόσληψη της Χριστιάννας Κυριάκου, η οποία έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην πρόσληψη, την απόκτηση ταλέντων και το HR, κατέχοντας στο παρελθόν ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό από το Πανεπιστήμιο Brunel του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Director Executive Search & Selection, ICAP People Solutions δήλωσε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Χριστιάννα στην ομάδα της ICAP People Solutions. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε την τοπική αγορά με υπηρεσίες Executive Search και Selection υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους τοπικούς μας Συνεργάτες.

Στη λογική αυτή, η εμπειρία της Χριστιάννας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το καταξιωμένο χαρτοφυλάκιό μας της ESS & Recruiting Solutions και θα είναι τοποθετημένη με ιδανικό τρόπο έτσι ώστε να απευθύνεται και να εξυπηρετεί ποικίλους σημαντικούς επιχειρηματικούς τομείς της κυπριακής οικονομίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σεμινάρια καινοτομίας στο Ισραήλ για έλληνες startuppers

Λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από νέους έλληνες επιχειρηματίες προκειμένου να συμμετάσχουν στα ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια καινοτομίας που διοργανώνει το Ισραήλ.
eab koutras
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη του προέδρου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην Κύπρο

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έγινε παρουσίαση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών σε προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας επισημαίνοντας μάλιστα ότι είναι ο μοναδικός ελληνικός φορέας που συμμετέχει στο πρόγραμμα HELLAS SAT. 
Xrimata, Money, Metrita, Cash, Evro, Euro
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πρόστιμο από την ΕΚΤ στην Τράπεζα Κύπρου για μεταφορές κεφαλαίων χωρίς άδεια

Το πρόστιμο είναι ύψους 575.000 ευρώ, με την ΕΚΤ να τονίζει ότι μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Δεκεμβρίου 2017 η Τράπεζα Κύπρου έκανε μεταφορές κεφαλαίων χωρίς να έχει λάβει την απαιτούμενη άδεια.