ΓΔ: 817.03 1.80% Τζίρος: 76.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Lamda Development

Συμφωνία Lamda Development με την Εθνική για ακίνητο

Απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η διοίκηση της Lamda Development επιβεβαίωσε δημοσιεύματα περί συμφωνίας απόκτησης ακινήτων από την Εθνική Τράπεζα.

Απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η διοίκηση της Lamda Development επιβεβαίωσε δημοσιεύματα περί συμφωνίας απόκτησης ακινήτων από την Εθνική Τράπεζα.

Η ανακοίνωση:

«Επιβεβαιώνεται ότι ολοκληρώθηκε η υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης και Προθέσεων (MEMORANDUM OF UNDERSTANDING) με το οποίο η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» διατυπώνει την πρόθεση να συμβάλει και να συμπράξει νομίμως στη διαδικασία εκδόσεως Π.Δ. για την έγκριση του Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής στην οποία βρίσκεται το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», υπό την προϋπόθεση ότι θα της καταβληθεί το ποσό των 11.000.000 €, το οποίο ανταποκρίνεται στην εύλογη αξία των ακινήτων της (που βρίσκονται στην ως άνω περιοχή) και στη συνολική της απαίτηση από το τίμημα αγοραπωλησίας που της οφείλεται από θυγατρική εταιρεία του Δήμου Αμαρουσίου (ΑΘΜΟΝΟ Α.Ε.). Το ως άνω ποσό των 11.000.000 € αναλαμβάνουν δεσμευτικά την υποχρέωση να καταβάλουν η Εταιρεία και η «LAMDA OLYMPIA VILLAGE SMSA» ευθυνόμενες αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, κατά τη σύναψη της οριστικής συμφωνίας.

Η Εταιρεία θα προβεί σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαραίτητες ανακοινώσεις του επενδυτικού κοινού, μόλις ολοκληρωθεί η οριστική συμφωνία.»

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

monumenta-ktiria-ethniki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΕ: Δεν έχει ληφθεί απόφαση για την Εθνική ασφαλιστική

Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες της Εθνικής Τράπεζας για την πώληση της θυγατρικής της έχουν ναυαγήσει για διάφορους λόγους, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και η τρέχουσα διαδικασία αντιμετωπίζει προβλήματα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Aίτηση ένταξης στο σχέδιο «Ηρακλής» για το Frontier

H τράπεζα υπέβαλε σήμερα αίτηση υπαγωγής της τιτλοποίησης στο Πρόγραμμα «Ηρακλής» για την παροχή εγγύησης από το Ελληνικό Δημόσιο για τις ομολογίες υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας (senior) συνολικής αξίας έως 3,31δισ. ευρω.