ΓΔ: 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 00:42:53 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέα εγγυημένα δάνεια από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Τα νέα δάνεια απευθύνονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ηπείρου, με τη χρηματοδότηση να γίνεται με ευνοϊκούς όρους στο πλαίσιο του Ταμείου Εγγυοδοσίας της Αναπτυξιακής Τράπεζας.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση από τις πληγείσες, λόγω της πανδημίας, μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της Ηπείρου, όπου αξιολογήθηκαν 320 αιτήματα που αντιστοιχούσαν σε δάνεια ύψους 40 εκατ. ευρώ, θα συμμετέχει και στον Β’ κύκλο του Προγράμματος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας για την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Με το 100% των νέων δανείων να απευθύνεται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα, σε μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος, η Τράπεζα Ηπείρου θα χρηματοδοτήσει με ευνοϊκούς όρους τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, που πληρούν τα κριτήρια, με στόχο να καλύψει το σύνολο των λειτουργικών αναγκών των επιχειρήσεων και να ενισχύσει τη ρευστότητά τους. Τα δάνεια που τελικά θα εγκριθούν, θα χορηγηθούν προς τις επιχειρήσεις, το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020.

Ο μηχανισμός της Τράπεζας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να αξιολογήσει όλα τα αιτήματα, να ανταποκριθεί με ευελιξία στη λήψη αποφάσεων και να προχωρήσει άμεσα με τις διαδικασίες υλοποίησης, σε όλες τις περιπτώσεις που θα λάβουν έγκριση.
Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν την Τράπεζα Ηπείρου κάνοντας την αίτησή τους στην πλατφόρμα: www.ependyseis.gr/mis/

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ