ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Eκπαιδεύσεις για την υπηρεσία e-books από την Singular Logic

Οι συμμετέχοντες εξοικειώθηκαν με τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας e-books, την αποστολή των συναλλαγών από τις επιχειρηματικές εφαρμογές της SingularLogic και τη διάδρασή της με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.  

Κύκλο εκπαιδεύσεων για τη χρήση της cloud υπηρεσίας SingularLogic e-books, που αποτελεί τον κόμβο επικοινωνίας και διάδρασης των επιχειρηματικών εφαρμογών με την πλατφόρμα myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ, στο δίκτυο Συνεργατών της και στα Λογιστικά Γραφεία που λειτουργούν τις εφαρμογές της, ολοκλήρωσε η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG. 

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν έξι διαφορετικά εκπαιδευτικά Webinars με εισηγητές εξειδικευμένα στελέχη της SingularLogic. Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων οι συμμετέχοντες εξοικειώθηκαν με τη λειτουργικότητα της υπηρεσίας e-books, τους εύχρηστους τρόπους διαχείρισης που διαθέτει, τις δυνατότητες κεντρικού ελέγχου των συναλλαγών της επιχείρησης με την ΑΑΔΕ, τη λήψη αλλά και την αποστολή των συναλλαγών από τις επιχειρηματικές εφαρμογές της SingularLogic στην υπηρεσία e-books και τη διάδρασή της με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Η υπηρεσία e-books, είναι η πρώτη διαθέσιμη υπηρεσία της πλατφόρμας SingularLogic myCloud και ήδη χρησιμοποιείται από το δίκτυο Συνεργατών της SingularLogic, ώστε το οικοσύστημα της εταιρείας να υποστηρίξει άρτια και απρόσκοπτα τους πελάτες της κατά την οριστική εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σε εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου προχώρησε η SingularLogic

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ψηφιακές προκλήσεις, παρέχει ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων και υπηρεσιών, για επιχειρήσεις, οργανισμούς και κάθετες αγορές, ενώ παράλληλα σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής κορυφαίων διεθνών οίκων.