Φωτό: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Αναβαθμισμένες λειτουργίες στα νέα ATM της Συνεταιριστικής Τρ. Ηπείρου

Οι νέες δυνατότητες ωφελούν πολλαπλά τους πελάτες καθώς εξοικονομούν χρόνο από την αναμονή τους και δεν περιορίζονται χρονικά από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Στην τεχνολογική και σχεδιαστική αναβάθμιση του δικτύου μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) προχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. 

Τα νέα, τεχνολογικά προηγμένα ATM με 15” αντιθαμβωτική οθόνη αφής, που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα καταστήματα τη Tράπεζας στην Ήπειρο, προσφέρουν ως επιπρόσθετες λειτουργίες όλο το 24ωρο την υποδοχή κατάθεσης μετρητών με άμεση πίστωση του λογαριασμού, την ανάγνωση εγγράφων με barcode ή QRcode και τη δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι νέες δυνατότητες ωφελούν πολλαπλά τους πελάτες καθώς εξοικονομούν χρόνο από την αναμονή τους και δεν περιορίζονται χρονικά από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ παράλληλα, ενισχύεται και η αποσυμφόρησή του χώρου, αναγκαία κατά την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Παράλληλα, με την εφαρμογή της νέας σχεδιαστικής ενοποίησης των ATM των καταστημάτων, δημιουργείται ομοιογένεια στο δίκτυο, ενισχύεται η σύγχρονη εικόνα της Τράπεζας και αναδεικνύεται το μότο, «η Τράπεζα του Τόπου μας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα τηλεοπτική καμπάνια από τη Συνεταιριστική Τρ. Ηπείρου για τη στήριξη των ΜμΕ

Με την ανάδειξη της Μυρτάλη Οrganics αποτυπώνεται πως η ενίσχυση και η καθοδήγηση των επιχειρήσεων που προάγουν την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών αποτελεί προτεραιότητα.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Έντονο ενδιαφέρον από ξένους οίκους για την Alpha Bank

Περισσότερες από 60 τηλεδιασκέψεις με περίπου 90 funds και πάνω από 110 διαχειριστές χαρτοφυλακίων και αναλυτές μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων α' εξαμήνου. Αναγνωρίζεται η πρόοδος για την τιτλοποίηση Galaxy.