ΓΔ: 895.19 -0.25% Τζίρος: 50.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτό: Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Αναβαθμισμένες λειτουργίες στα νέα ATM της Συνεταιριστικής Τρ. Ηπείρου

Οι νέες δυνατότητες ωφελούν πολλαπλά τους πελάτες καθώς εξοικονομούν χρόνο από την αναμονή τους και δεν περιορίζονται χρονικά από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Στην τεχνολογική και σχεδιαστική αναβάθμιση του δικτύου μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) προχώρησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου. 

Τα νέα, τεχνολογικά προηγμένα ATM με 15” αντιθαμβωτική οθόνη αφής, που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα καταστήματα τη Tράπεζας στην Ήπειρο, προσφέρουν ως επιπρόσθετες λειτουργίες όλο το 24ωρο την υποδοχή κατάθεσης μετρητών με άμεση πίστωση του λογαριασμού, την ανάγνωση εγγράφων με barcode ή QRcode και τη δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι νέες δυνατότητες ωφελούν πολλαπλά τους πελάτες καθώς εξοικονομούν χρόνο από την αναμονή τους και δεν περιορίζονται χρονικά από το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ παράλληλα, ενισχύεται και η αποσυμφόρησή του χώρου, αναγκαία κατά την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε.

Παράλληλα, με την εφαρμογή της νέας σχεδιαστικής ενοποίησης των ATM των καταστημάτων, δημιουργείται ομοιογένεια στο δίκτυο, ενισχύεται η σύγχρονη εικόνα της Τράπεζας και αναδεικνύεται το μότο, «η Τράπεζα του Τόπου μας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ