ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Jumbo

Κλειστό έως 26/11 το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτήν την προσωρινή διακοπή λειτουργίας λόγω του τεράστιου όγκου των παραγγελιών που πρέπει να διαχειριστεί.

Την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος έως και τις 26 Νοεμβρίου ανακοίνωσε η διοίκηση της Jumbo, επικαλούμενη τον μεγάλο όγκο των μέχρι στιγμής παραγγελιών.

«Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών» ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία λιανεμπορίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα «φυσικά» καταστήματα της Jumbo έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους από τις 7 Νοεμβρίου, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Αποτέλεσμα ήταν πολλοί καταναλωτές να στραφούν στις ηλεκτρονικές και ψηφιακές αγορές. 

Η ανακοίνωση της Jumbo

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αύξηση 12,6% για τις πωλήσεις της Jumbo το α' εξάμηνο του 2021

Προβληματισμό προκαλεί στον όμιλο η αύξηση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, ο οποίος πραναγγέλει αλλαγή στρατηγικής τόσο σε αυτόν όσο και στον σχεδιασμό λειτουργίας των νέων καταστημάτων.