ΓΔ: 903.33 0.85% Τζίρος: 55.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Έλτον: Σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου 5 εκατ. ευρώ

Θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για την κάλυψη αναγκών σε κεφάλαιο κίνησης που προκύπτουν συνεπεία της επιδημικής έκρηξης του Covid-19.

Πενταετές, κοινό ομολογιακό δάνειο συνολικής αξίας 5.000.000 ευρώ υπέγραψε η Έλτον Διεθνούς Εμπορίου ΑΕΒΕ την Πέμπτη 26/11/2020, σε συνέχεια της από 24/11/2020 σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η έκδοση πραγματοποιείται με την εγγύηση που παρέχεται από το Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων Covid-19 της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας ΑΕ, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο, και με τη συνεισφορά του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (EΠΑνΕΚ), με κάλυψη αυτού από την Τράπεζα Πειραιώς

Διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων ορίσθηκε η Τράπεζα Πειραιώς. Το προϊόν του εν λόγω μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης που προκύπτουν συνεπεία της επιδημικής έκρηξης του Covid-19.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΛΤΟΝ: Πτώση 5,2% στον κύκλο εργασιών στο 9μηνο 2020

Παρόλα τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα, τη νευρικότητα και την αβεβαιότητα στην αγορά, η πανδημία λόγω Covid-19 δεν επηρέασε ιδιαίτερα, σε σχέση με την ευρύτερη οικονομική κατάσταση, τα οικονομικά αποτελέσματα του Ομίλου κατά το εννεάμηνο 2020.