Φώτο: Shutterstok

AS Company: Έκτακτη ΓΣ στις 22/12 για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

ΑΜΚ κατά 74.509,17 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπέρ το άρτιο και ΑΜΚ κατά το ποσό των 2.944.475,43 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση κερδών προηγουμένων χρήσεων.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας , καλεί τους μετόχους η AS Εμπορική – Βιομηχανική Εταιρία Η/Υ & Παιχνιδιών ΑΕ. Η έκτακτη ΓΣ θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Τρίτη.

Αναλυτικά, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

Θέμα 1ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των 74.509,17 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού υπέρ το άρτιο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,00568 λεπτά.

Θέμα 2ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας κατά το ποσό των 2.944.475,43 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση κερδών προηγουμένων χρήσεων, με την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,22432 λεπτά.

Θέμα 3ο: Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας, περί κεφαλαίου, για την προσαρμογή του σύμφωνα με τις αποφάσεις επί των προηγούμενων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, περί αύξησης του κεφαλαίου.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ή ορισμένων από αυτά, η α΄ επαναληπτική ΓΣ θα συνέλθει εκ νέου με τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μείωση 13,7% του κύκλου εργασιών της AS Company

Με τις τρέχουσες συνθήκες λόγω κορονοϊού, την αβεβαιότητα και το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που θα διαμορφωθεί με το πέρας της κρίσης, η AS Company έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη θωράκιση της ρευστότητας.