ΓΔ: 888.26 0.63% Τζίρος: 66.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Ορίστηκε προσωρινό διοικητικό συμβούλιο στη Forthnet

Μετά από σχετική αίτηση του μετόχου πλειοψηφίας Newco United Group Hellas S.a.r.l., ορίστηκε προσωρινή διοίκηση της εταιρείας. Ο κ. Δημήτριος Τζελέπης στη θέση του διευθ. σύμβουλου.

Ο κ. Νικόλαος Σταθόπουλος αναλαμβάνει την θέση του προέδρου στη προσωρινή διοίκηση της Forthnet, με τον κ. Δημήτριο Τζελέπη να παραμένει στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου. Η νέα προσωρινή διοίκηση προέκυψε μετά από σχετική αίτηση του μετόχου πλειοψηφίας Newco United Group Hellas S.a.r.l..

Υπενθυμίζουμε πως η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρείας «Forthnet ΑΕ», έχει ανασταλεί από τις 23 Νοεμβρίου 2020, μέχρις ότου η εταιρεία παράσχει στο επενδυτικό κοινό ολοκληρωμένη πληροφόρηση αναφορικά με τη διοίκηση και τη συγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανέστειλε προσωρινά το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.  Έχει ανασταλεί ακόμη προσωρινά και η διαπραγμάτευση των ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της εταιρείας.

Έχει ήδη συγκληθεί Γενική Συνέλευση στις 11 Δεκεμβρίου 2020 με θέμα, μεταξύ άλλων, την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει η εισηγμένη στην ανακοίνωση της:

Η Forthnet γνωστοποιεί ότι, μετά από σχετική αίτηση του μετόχου πλειοψηφίας Newco United Group Hellas S.a.r.l. με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας στο αρμόδιο Πρωτοδικείο, ορίστηκε προσωρινή διοίκηση της εταιρείας, αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία προτάθηκαν από τον Μέτοχο Πλειοψηφίας και συγκροτήθηκαν σήμερα σε σώμα ως εξής:

1. Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη – Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

2. Δημήτριος Τζελέπης του Ευαγγέλου – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,

Εκτελεστικό Μέλος

3. Vladislav Ratajac του Miloje – Μη Εκτελεστικό Μέλος

4. Απόστολος Γκουτζίνης του Αθανασίου – Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. Dirk Gerkens του Herbert – Μη εκτελεστικό Μέλος 

Το ως άνω Διοικητικό Συμβούλιο ορίστηκε προκειμένου να εκπροσωπεί την εταιρεία και να διενεργεί όλες τις επείγουσες διαχειριστικές πράξεις μέχρι την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, η οποία έχει ορισθεί για τις 11.12.2020.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

United Group: Αυξημένη κερδοφορία για την μητρική της Forthnet

H Forthnet δημιούργησε το 14% των εσόδων του ομίλου. Η είσοδος της United Group στην Κροατία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα αύξησε τη συνολική αγορά που εξυπηρετεί η Εταιρεία περίπου στους 40 εκατομμύρια ανθρώπους.
forthnet, nova
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Forthnet: Το Δ.Σ. αποφάσισε την πρόωρη ολική αποπληρωμή του ΜΟΔ

Η ημερομηνία άσκησης του δικαιώματος πρόωρης ολικής αποπληρωμής ορίστηκε η 21η Απριλίου του 2021. Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετατρέψιμων ομολογιών του ΜΟΔ ορίστηκε η 19η Απριλίου 2021.