ΓΔ: 864.44 0.74% Τζίρος: 29.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
forthnet, nova
Φωτο; Nova.gr

Άρση αναστολής διαπραγμάτευσης της Forthnet

Την Παρασκευή ορίστηκε προσωρινή διοίκηση της εταιρείας με πρόεδρο τον Νίκο Σταθόπουλο και αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Δημήτρη Τζελέπη.

Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αίρεται από σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών και των ομολογιών του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της Forthnet. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, μετά την από 27/11/2020 ανακοίνωσή της έπαυσαν να συντρέχουν οι λόγοι προστασίας του επενδυτικού κοινού και της ομαλής λειτουργίας της αγοράς των χρηματοπιστωτικών μέσων της ανωτέρω εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η μετοχή της εταιρείας είχε τεθεί σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης την περασμένη Δευτέρα, καθώς δεν υπήρχε ολοκληρωμένη πληροφόρηση αναφορικά με τη διοίκησή της και τη συγκρότηση του Διοικητικού της Συμβουλίου. Είχε προηγηθεί η λύση της συνεργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Παναγιώτη Παπαδόπουλο. 

Την Παρασκευή η Forthnet ανακοίνωσε πως ορίστηκε προσωρινή διοίκηση της εταιρείας με πρόεδρο τον Νίκο Σταθόπουλο και αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο των Δημήτρη Τζελέπη. Η νέα προσωρινή διοίκηση προέκυψε μετά από σχετική αίτηση του μετόχου πλειοψηφίας Newco United Group Hellas Sarl.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

United Group: Αυξημένη κερδοφορία για την μητρική της Forthnet

H Forthnet δημιούργησε το 14% των εσόδων του ομίλου. Η είσοδος της United Group στην Κροατία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα αύξησε τη συνολική αγορά που εξυπηρετεί η Εταιρεία περίπου στους 40 εκατομμύρια ανθρώπους.