ΓΔ: 908.13 1.02% Τζίρος: 96.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Κρι Κρι

Κρι - Κρι: Έκδοση ομολογιακού δανείου 5 εκατ. ευρώ, 4ετούς διάρκειας

Το δάνειο είναι 4ετούς διάρκειας, χωρίς εξασφαλίσεις, και καλύφθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς. Σκοπός η κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης, που προκύπτουν από την πανδημία.

Σε έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 5.000.000 ευρώ προχώρησε η Βιομηχανία Γάλακτος Κρι - Κρι, βάσει της απόφασης του διοικητικού της συμβουλίου στις 30/11/2020.

Το εν λόγω δάνειο είναι 4ετούς διάρκειας, χωρίς εξασφαλίσεις, και καλύφθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς. Σκοπό έχει την κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σε κεφάλαιο κίνησης, που προκύπτουν συνεπεία της επιδημικής έκρηξης του Covid -19.

Σημειώνεται πως η εταιρεία είδε τον κύκλο εργασιών της, στο εννεάμηνο του 2020 να διαμορφώνεται στα 102,75 εκατ. ευρώ και να είναι ενισχυμένος κατά 10,6% σε σχέση με τα περυσινά επίπεδα και την κερδοφορία της να ενισχύεται κατά 7%, με τις πωλήσεις γιαουρτιού να ενισχύονται με διψήφιους ρυθμούς. 

Στην παρούσα συγκυρία, ο τομέας των γαλακτοκομικών προϊόντων αποδεικνύεται ιδιαίτερα ανθεκτικός, μιας και εντάσσεται στα βασικά είδη διατροφής. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι πωλήσεις μας δεν έχουν επηρεαστεί αρνητικά. Έτσι, για το υπόλοιπο της χρήσης, οι πωλήσεις αναμένεται να συνεχίσουν να αναπτύσσονται με σχεδόν αντίστοιχους ρυθμούς, σημείωνε η εταιρεία στην ανακοίνωσή της. 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ