ΓΔ: 2471.78 -0.52% Τζίρος: 362.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κτίριο Επιτροπής Ανταγωνισμού
Η πρόσοψη της Επιτροπής Ανταγωνισμού με ελληνική σημαία, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Επ. Ανταγωνισμού: Έγκριση στο deal Κωνσταντακόπουλου - Στασινόπουλου

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής η συμφωνία «δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά».

Την έγκρισή της προκειμένου να «περάσει» από κοινού στην εταιρεία Τ.Ε.ΜΕΣ. και τον κ. Ιωάννη Στασινόπουλο ο έλεγχος της εταιρείας «Στάδιο 2020 Αθλητικές και Αναψυχής Εγκαταστάσεις Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση: «η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε Τμήμα, την 23/12/2020, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ’ αριθ. 724/2020 απόφασή της, κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 23/10/2020 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση κοινού ελέγχου από τις «Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Ανώνυμη Εταιρεία» με δ.τ. «Τ.Ε.ΜΕΣ. Α.Ε.»  και, τον  Ιωάννη-Ιπποκράτη Στασινόπουλο επί της εταιρείας με την επωνυμία «Στάδιο 2020 Αθλητικές και Αναψυχής Εγκαταστάσεις Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία».

Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την ευρύτερη αγορά λειτουργίας και εκμετάλλευσης αθλητικών εγκαταστάσεων αντισφαίρισης, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιχειρηματική χειραψία συμφωνίας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την εξαγορά της MED FRIGO από την OB STREEM

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε ομόφωνα την εξαγορά της MED FRIGO από την OB STREEM, θυγατρική της H.I.G. Capital, με τη συναλλαγή να αφορά τις αγορές logistics και μεταφοράς εμπορευμάτων ελεγχόμενης ή περιβάλλοντος θερμοκρασίας.
Χέρι με δέμα courier
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Παρέμβαση για τις χρεώσεις των courier

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης εκφράζει ανησυχία για τους νέους επίναυλους καυσίμων στις ταχυμεταφορές, επισημαίνοντας τις αυξανόμενες επιβαρύνσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Επιτροπή Ανταγωνισμού κτίριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρακτική άσκηση για φοιτητές νομικής και οικονομικών

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού ανακοίνωσε πρακτική άσκηση για φοιτητές Νομικής, Οικονομικών, Στατιστικής και Data Science. Αιτήσεις έως 23/6/2026. Η άσκηση θα διαρκέσει Σεπτέμβριο 2026 - Μάιο 2027 με αμοιβή και ασφάλιση.