ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
Φωτο: President Hotel

ΓΕΚΕ: Διαψεύδει πώληση του ξενοδοχείου President και έξοδο από το ΧΑ

Η εταιρεία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι θα προχωρήσει σε άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της, έναντι δημοσιευμάτων που τη φέρουν να προχωρά σε αυτές τις κινήσεις.

Σε διάψευση δημοσιευμάτων σύμφωνα με τα οποία προχώρησε σε πώληση του ξενοδοχείου President  αλλά και το ενδεχόμενο εξόδου από το ΧΑ, προχωρά η εταιρεία ΓΕΚΕ, μέσω χρηματιστηριακής της ανακοίνωσης. 

Όπως αναφέρει «σε απάντηση των από 30.12.20 επιστολών - ερωτημάτων της Ε.Κ και του Χ.Α σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο περί πώλησης του ξενοδοχείου «President» έναντι ποσού 110 εκατ. Ευρώ, ιδιοκτησίας της Εταιρείας, και εξόδου της Εταιρείας από το Χ.Α., η Εταιρεία διαψεύδει τα διαλαμβανόμενα στα σχετικά δημοσιεύματα.

Η Εταιρεία σεβόμενη την μακρά ιστορία της στον χώρο του τουρισμού και με βαθύ αίσθημα ευθύνης έναντι των επενδυτών και του πολύτιμου προσωπικού της επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της».
 

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άγνοια δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ για αγγελία πώλησης του President

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ σημειώνει ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διανομή καθαρού μερίσματος €0,09/μετοχή αποφάσισε η ΓΣ της ΓΕΚΕ

Από την 26η Αυγούστου 2020 οι µετοχές της εταιρείας θα διαπραγµατεύονται στο ΧΑ χωρίς δικαίωµα λήψης µερίσµατος για την εταιρική χρήση 2019. Η καταβολή του µερίσµατος θα πραγµατοποιηθεί από την Τρίτη 1 Σεπτεµβρίου 2020, µέσω της Πειραιώς.