ΓΔ: 942.46 -1.58% Τζίρος: 100.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
Φωτο: President Hotel

ΓΕΚΕ: Διαγραφή των µετοχών από το Χρηµατιστήριο αποφάσισε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση οµόφωνα αποφάσισε τη διαγραφή του συνόλου των µετοχών της εταιρείας, ήτοι 8,1 εκατ. µετοχών ονοµαστικής αξίας 0,30 ευρώ έκαστης και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Τη διαγραφή των μετοχών από το Χρηµατιστήριο Αθηνών αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της ΓΕΚΕ. Στη Συνέλευση συμμετείχαν όλοι οι μέτοχοι της εταιρείας, οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν τη διαγραφή και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Γνωστοποιείται στο επενδυτικό κοινό ότι την 25 Νοεµβρίου 2021, ηµέρα Πέµπτη και ώρα 11:30 π.µ., συνήλθε σε αυτόκλητη, καθολική, έκτακτη Γενική Συνέλευση η εταιρεία µε την επωνυµία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΕΚΕ» (εφεξής, η «Εταιρεία») στην έδρα της Εταιρείας, µε µοναδικό θέµα ηµερήσιας διάταξης τη διαγραφή των µετοχών της Εταιρείας από το Χρηµατιστήριο Αθηνών και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύµφωνα µε τα προβλεπόµενα στο άρθρο 17 παρ. 5 Ν. 3371/2005.

Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση συµµετείχαν όλοι οι µέτοχοι της Εταιρείας, ήτοι οι κκ. Δωροθέα Κεφάλα, Κωνσταντίνος Κεφάλας, Γεώργιος Κεφάλας και Αγγελική Κεφάλα, εκπροσωπούντες 8.418.750 µετοχές µε ισάριθµα δικαιώµατα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβληµένου µετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Η Γενική Συνέλευση οµόφωνα αποφάσισε τη διαγραφή του συνόλου των µετοχών της Εταιρείας, ήτοι 8.418.750 µετοχών ονοµαστικής αξίας €0,30 έκαστης και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κατά τα προβλεπόµενα στο άρθρο 17 παρ. 5 Ν. 3371/2005.

Ταυτόχρονα, δόθηκαν οι απαραίτητες εξουσιοδοτήσεις για την υλοποίηση της ως άνω απόφασης και την υποβολή του σχετικού αιτήµατος. Προς εκτέλεση της ανωτέρω απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, υπεβλήθη σήµερα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το αίτηµα διαγραφής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚΕ: Mε ποσοστό 100% η Δωροθέα Κεφάλα - Ολοκληρώθηκε η εξαγορά

Μέσω της εξαγοράς αποκτήθηκαν 168.709 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές και κατόπιν αυτού, η Δ. Κεφάλα και τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν σήμερα συνολικά το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της ΓΕΚΕ για την προσφορά της Δ. Κεφαλά

Το ΔΣ της ΓΕΚΕ αναφέρει πως η κα Δωροθέα Κεφαλά που έχει καταθέσει δημόσια πρόταση για να αποκτήσει τις μετοχές της εταιρείας προτίθεται να συνεχίσει τις δραστηριότητες της εταιρείας και δεν θα επιφέρει αλλαγές στη στρατηγική της.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άγνοια δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ για αγγελία πώλησης του President

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ σημειώνει ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».