ΓΔ: 905.55 -1.01% Τζίρος: 87.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
Φωτο: President Hotel

Άγνοια δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ για αγγελία πώλησης του President

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ σημειώνει ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».

Με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ δηλώνει άγνοια για την αγγελία πώλησης του ξενοδοχείου President σε ιστότοπο μεσιτικού γραφείου, μετά από σχετικά δημοσιεύματα. Σημειώνεται ότι σε ανάλογη ανακοίνωση χθες η εταιρεία διέψευδε την πώληση του ξενοδοχείου "President" έναντι 110 εκατ. ευρώ και την έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της ΓΕΚΕ, «σε συνέχεια της από 30.12.20 ανακοίνωσης και των νέων δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε συγκεκριμένη αγγελία μεσιτικού γραφείου για την πώληση του ξενοδοχείου "President", ιδιοκτησίας της εταιρείας, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει δώσει εντολή σε τρίτο πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό της προς τον σκοπό αυτό».

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ καταλήγει σημειώνοντας ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία Meliá και Zeus Hotels για τρία ξενοδοχεία

Η Zeus Hotels, διαχειρίζεται 6 ξενοδοχεία στην Κρήτη και στη Ρόδο, 4 και 5 αστέρων. Ανήκει στον Όμιλο Εταιριών Παπακαλιάτη, ο οποίος έχει 55 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία του ελληνικού τουρισμού και ισχυρή παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας.