ΓΔ: 792.38 0.63% Τζίρος: 84.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
Φωτο: President Hotel

Άγνοια δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ για αγγελία πώλησης του President

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ σημειώνει ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».

Με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ δηλώνει άγνοια για την αγγελία πώλησης του ξενοδοχείου President σε ιστότοπο μεσιτικού γραφείου, μετά από σχετικά δημοσιεύματα. Σημειώνεται ότι σε ανάλογη ανακοίνωση χθες η εταιρεία διέψευδε την πώληση του ξενοδοχείου "President" έναντι 110 εκατ. ευρώ και την έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση της ΓΕΚΕ, «σε συνέχεια της από 30.12.20 ανακοίνωσης και των νέων δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε συγκεκριμένη αγγελία μεσιτικού γραφείου για την πώληση του ξενοδοχείου "President", ιδιοκτησίας της εταιρείας, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει δώσει εντολή σε τρίτο πρόσωπο να ενεργήσει για λογαριασμό της προς τον σκοπό αυτό».

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ καταλήγει σημειώνοντας ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξενοδοχεία: Χάθηκε το 80% του τζίρου, τεράστιο έλλειμμα ρευστότητας

Μόνο ένα στα πέντε ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας έμειναν ανοικτά το 2020. Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο ζητά ενίσχυση ρευστότητας, καθώς τα μέτρα ως τώρα καλύπτουν μόνο το 1/3 των αναγκών.