ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:47:09 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
Φωτο: President Hotel

ΓΕΚΕ: Δεν έχει δοθεί εντολή σε μεσιτικό για πώληση του «President»

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της το μεσιτικό γραφείο τη διαβεβαίωσε ότι δεν έχει λάβει καμία εντολή από την ίδια ώστε να προχωρήσει σε πώληση του ξενοδοχείου.

Διαψεύδει την ύπαρξη εντολής σε μεσιτικό γραφείο προκειμένου να υπάρξει πώληση του ξενοδοχείου «President» η εταιρεία ΓΕΚΕ σε χρηματιστηριακή της ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρει: «Σε συνέχεια της από 31.12.20 ανακοίνωσης της Εταιρείας, η Εταιρεία δηλώνει ότι ενεργώντας στο πλαίσιο της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, έλαβε επιβεβαίωση από το μεσιτικό γραφείο που φερόταν στα δημοσιεύματα ως εντολοδόχος της Εταιρείας για την πώληση του ξενοδοχείου «President», ότι δεν έχει δώσει εντολή σε αυτό για να ενεργήσει για λογαριασμό της με σκοπό την πώληση του ξενοδοχείου «President», ιδιοκτησίας της Εταιρείας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚΕ: Διαγραφή των µετοχών από το Χρηµατιστήριο αποφάσισε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση οµόφωνα αποφάσισε τη διαγραφή του συνόλου των µετοχών της εταιρείας, ήτοι 8,1 εκατ. µετοχών ονοµαστικής αξίας 0,30 ευρώ έκαστης και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚΕ: Mε ποσοστό 100% η Δωροθέα Κεφάλα - Ολοκληρώθηκε η εξαγορά

Μέσω της εξαγοράς αποκτήθηκαν 168.709 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές και κατόπιν αυτού, η Δ. Κεφάλα και τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν σήμερα συνολικά το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της ΓΕΚΕ για την προσφορά της Δ. Κεφαλά

Το ΔΣ της ΓΕΚΕ αναφέρει πως η κα Δωροθέα Κεφαλά που έχει καταθέσει δημόσια πρόταση για να αποκτήσει τις μετοχές της εταιρείας προτίθεται να συνεχίσει τις δραστηριότητες της εταιρείας και δεν θα επιφέρει αλλαγές στη στρατηγική της.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άγνοια δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ για αγγελία πώλησης του President

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ σημειώνει ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».