ΓΔ: 873.37 1.15% Τζίρος: 67.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
Φωτο: President Hotel

ΓΕΚΕ: Έως τις 22/8 η αποδοχή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης

Η περίοδος ξεκινά από αύριο 22 Ιουλίου, ενώ βάσει της ανακοίνωσης της εταιρείας η κα Δ. Κεφαλά προσφέρει σε μετρητά το ποσό των 5,75 ευρώ ανά μετοχή.

Από αύριο Πέμπτη 22 Ιουλίου ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης που απηύθυνε στους μετόχους της ΓΕΚΕ η Δωροθέα Κεφάλα, και θα λήξει στις 26 Αυγούστου, βάσει του ενημερωτικού δελτίου που δημοσιοποίησε η εταιρεία με χρηματιστηριακή της ανακοίνωση, ενώ τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η Δημόσια Πρόταση αφορά την απόκτηση του συνόλου των Μετοχών, την κυριότητα των οποίων δεν κατείχε άμεσα ή έμμεσα, ο Προτείνων και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα με τον Προτείνοντα κατά την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης, ήτοι 577.816 Μετοχές κατ’ ανώτατο αριθμό, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 6,86% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Το προσφερόμενο από τον Προτείνοντα αντάλλαγμα, σε μετρητά, για κάθε νομίμως και εγκύρως προσφερθείσα Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης, ανέρχεται σε €5,75 ανά Μετοχή.

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, ο προτείνων και τα πρόσωπα που ενεργούν συντονισμένα με αυτόν, θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας τριών μηνών από το τέλος της περιόδου αποδοχής, και θα απαιτήσει τη μεταβίβαση σε αυτόν, σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Αντάλλαγμα, όλων των Μετοχών των υπολοίπων μετόχων, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν τη Δημόσια Πρόταση.

Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης και την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς, θα συγκλιθεί γενική συνέλευση με θέμα τη λήψη απόφασης για διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το ΧΑ και στη συνέχεια θα υποβληθεί σχετικό αίτημα διαγραφής στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».

Το Ενημερωτικό Δελτίο της ΓΕΚΕ για τη Δημόσια Πρόταση
Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚΕ: Διαγραφή των µετοχών από το Χρηµατιστήριο αποφάσισε η ΓΣ

Η Γενική Συνέλευση οµόφωνα αποφάσισε τη διαγραφή του συνόλου των µετοχών της εταιρείας, ήτοι 8,1 εκατ. µετοχών ονοµαστικής αξίας 0,30 ευρώ έκαστης και την υποβολή σχετικού αιτήµατος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΓΕΚΕ: Mε ποσοστό 100% η Δωροθέα Κεφάλα - Ολοκληρώθηκε η εξαγορά

Μέσω της εξαγοράς αποκτήθηκαν 168.709 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές και κατόπιν αυτού, η Δ. Κεφάλα και τα συντονισμένα πρόσωπα κατέχουν σήμερα συνολικά το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η αιτιολογημένη γνώμη του Δ.Σ. της ΓΕΚΕ για την προσφορά της Δ. Κεφαλά

Το ΔΣ της ΓΕΚΕ αναφέρει πως η κα Δωροθέα Κεφαλά που έχει καταθέσει δημόσια πρόταση για να αποκτήσει τις μετοχές της εταιρείας προτίθεται να συνεχίσει τις δραστηριότητες της εταιρείας και δεν θα επιφέρει αλλαγές στη στρατηγική της.
GEKE, President Hotel, Xenodoxeio
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Άγνοια δηλώνει με ανακοίνωσή της η ΓΕΚΕ για αγγελία πώλησης του President

Στα πλαίσια της άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματός της, η ΓΕΚΕ σημειώνει ότι «έχει ήδη δρομολογήσει σχετικές ενέργειες και θα ενημερώσει δεόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη».