ΓΔ: 902.09 0.10% Τζίρος: 46.79 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:20:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας της CNL ΑΕΔΟΕΕ με τον Όμιλο Qualco

Στόχος της στρατηγικής συνεργασίας είναι να συμβάλλει στην αύξηση των διαθεσίμων κεφαλαίων της CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ για την υλοποίηση των επενδυτικών σκοπών της, στον εντοπισμό νέων επιχειρηματικών ευκαιριών κα.

Μνημόνιο στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο Qualco υπέγραψε η CNL ΑΕΔΟΕΕ ανακοίνωσε η CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ . Η παραπάνω στρατηγική συνεργασία τελεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις (συμπεριλαμβανομένης της σύναψης των τελικών - δεσμευτικών συμβάσεων και της έγκρισης από τα αρμόδια εταιρικά όργανα και ρυθμιστικές αρχές) και στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση της CNL ΑΕΔΟΕΕ, ώστε αυτή να συνεχίσει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ τα επόμενα χρόνια, αξιοποιώντας τη μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά της εναλλακτικής χρηματοδότησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Το εύρος και οι λεπτομέρειες αυτής της στρατηγικής συνεργασίας θα καθοριστούν τους αμέσως επόμενους μήνες και θα αποτυπωθούν στις τελικές συμβάσεις, ο στόχος όμως είναι αυτή να συμβάλλει στην αύξηση των διαθεσίμων κεφαλαίων (ξένων και ιδίων) της CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ για την υλοποίηση των επενδυτικών σκοπών της, στον εντοπισμό νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, καθώς και στον εμπλουτισμό των πρωτοποριακών χρηματοδοτικών λύσεων που αυτή προσφέρει στην αγορά.

Ο Όμιλος Qualco, με εμπειρία άνω των 20 ετών, κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων που καλύπτουν όλο το φάσμα του κύκλου ζωής της διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις. Με έδρα την Αθήνα και παρουσία σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Κύπρο, ο Όμιλος εξυπηρετεί πάνω από 70 οργανισμούς, σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως.

Σήμερα, ο Όμιλος Qualco απασχολεί πάνω από 500 εργαζόμενους, οι οποίοι καλύπτουν ένα σημαντικό εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης στρατηγικής συνεργασίας, η CNL ΑΕΔΟΕΕ και o Όμιλος Qualco διαβλέπουν σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες στην παροχή εναλλακτικών εργαλείων χρηματοδότησης προς επιχειρήσεις. Η CNL Capital ΕΚΕΣ-ΔΟΕΕ θα συνεχίσει να ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις αναφορικά με την παραπάνω στρατηγική συνεργασία.

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

CNL: «Έκλεισε» η συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο Qualco

Μετά τη λήψη των απαραίτητων αδειών από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές, ολοκληρώθηκε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της CNL, η οποία καλύφθηκε εξολοκλήρου από την QUALCO, με την τελευταία να αποκτά σημαντική μειοψηφική συμμετοχή στην εταιρεία.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σημαντική αναβάθμιση της Quant, του ομίλου Qualco, από την Fitch Ratings

Η Quant είναι η μόνη εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων στην Ελλάδα που έχει αξιολογηθεί από Διεθνή Οίκο, κατατάσσεται σύμφωνα με την ανάλυσή της Fitch Ratings ανάμεσα στις πιο αποτελεσματικές εταιρείες του ευρωπαϊκού κλάδου των Servicers