ΓΔ: 895.58 0.82% Τζίρος: 24.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:40:40 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: SOOC

Επ. Ανταγωνισμού: Αναβάλλεται για τις 10/2 η συνεδρίαση για την Άργος

Όπως αναφέρει η Επιτροπή στην ανακοίνωσή της η προθεσμία για την τυχόν κατάθεση υπομνήματος τρίτων θα είναι έως και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου.

Την αναβολή της συνεδρίασής της η οποία αφορά τη διανομή Τύπου και την εταιρεία Άργος, για τις 10 Φεβρουαρίου από τις 13 Ιανουαρίου που είχε αρχικά ορισθεί, ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Σε συνέχεια του από 21 Δεκεμβρίου 2020 Δελτίου Τύπου της Επιτροπής Ανταγωνισμού (ΕΑ), επισημαίνεται ότι η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΑ, η οποία είχε ορισθεί να λάβει χώρα την 13-01-2021, αναβάλλεται για την 10-02-2021.

Σας γνωστοποιούμε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 23 §§2,3 του Κανονισμού Λειτουργίας & Διαχείρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού, η προθεσμία για την τυχόν κατάθεση υπομνήματος τρίτων, σχετικά με την ως άνω υπόθεση, ορίζεται μέχρι την Τετάρτη 27-01-2021 και ώρα 15:00, η δε προθεσμία για την επίδοση, με επιμέλεια εκείνου που το υπέβαλε στα ενδιαφερόμενα μέρη, ορίζεται επί ποινή απαραδέκτου, κατά το άρθ 23 § 3 του ως άνω Κανονισμού, μέχρι τη Δευτέρα, 01-02-2021.

Η ημερομηνία δικασίμου για τη συζήτηση της υπόθεσης έχει ορισθεί για τις 10-02-2021 και ώρα 10:00».

Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε εταιρείες εκτυπωτών

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Αττικής και αποτελούν ένα προκαταρκτικό βήμα στο πλαίσιο έρευνας της Ε.Α. για τον εντοπισμό αντί-ανταγωνιστικών πρακτικών
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επ. Ανταγωνισμού: Έγκριση εξαγοράς της «Γεωθερμικός Στόχος II»

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε, ότι η υπό εξέταση συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού, στις αγορές στις οποίες αφορά.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ενέκρινε η Επ. Aνταγωνισμού την πώληση του κλάδου καρτών της Πειραιώς

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Ανταγωνισμού δεν προκαλούνται «σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά».